2777
2789
عنوان

من آدم دروغگوییم

259 بازدید | 28 پست

لطفا سرزنشم نکنید صرفا راهکار بدید بهم 

من چن تا دروغ خیلی بزرگ گفتم که خودم خیلی پشیمونم ازشون  

نگران کارماشونم واقعا 

اگه توبه کنم خدا میبخشم؟ 😭

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی گفتی به ضرره کسی بوده؟؟؟

دو نفر بودن که بینشون شکراب بود به خاطر دروغ من شکراب تر شدن 

ولی الان همه ی کاسه کوزه ها سر من شکسته و من عذاب وجدان شدید دارم 

اگه میتونی واقعیت رو بگو و ازشون حلالیت بگیر و دیگه این کارو نکن

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

من...اصلا دروغ نمیگم... بهم میگن دروغگو بعد خودشون اصلا راست نمیگن به من تهمت میزنن همه من اصلا دروغ نمیگم یه دوست دارم همش دروغه روی یکی کراشم میگه عاشقته با اینکه نیست میگه عاشقته گفته از اینجور حرفا.....)):

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اگه میتونی واقعیت رو بگو و ازشون حلالیت بگیر و دیگه این کارو نکن

ببین یه سری چیزا رو میدونن 

ولی یه سری چیزای دیگر یکی دیگه از همکلاسی‌های دانشگاهم به دروغ انداخته گردن من که حسودیش بشه  اون آدمی که به خاطر دروغ من ناراحته

و من دلم میخواد بگم که یه سری از این حرفا مقصرش من نیستم ولی میترسم بدتر دعوا بشه

بله توبه کن و دیگه دروغ نگو ، اعتماد 

ادما رو که از دست بدی دیگه حرف راستتم باور نمیکنن و شخصیت خودتم خراب میشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
ببین یه سری چیزا رو میدونن ولی یه سری چیزای دیگر یکی دیگه از همکلاسی‌های دانشگاهم به دروغ انداخته گر ...

همه رو تو پیام بنویس یا رودررو بهش بگو همرو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته