2777
2789
عنوان

مبل جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم ولی با تعریفایی که کردی توقعم خیلی بیشتر ازین بود بنظرم قدیمی شده این مدل رنگشم که اصلا ...

مرسی قشنگم دیه سلیقه ای دیه مام واسه خونمون اینو میدوس خدا بهترینارو قسمت هممون کنه

اولین مبلی که خییییلی خوشم اومد بادل خوش استفاده کنی .

قربونت گلم دلتو نگاهتو بوس بوس الهی که زندگیت و خدا پراز رنگای قشنگ کنه پره عشق پره محبت پره مهربونی الهی که همیششه خندون باشی

قربونت گلم دلتو نگاهتو بوس بوس الهی که زندگیت و خدا پراز رنگای قشنگ کنه پره عشق پره محبت پره مهربونی ...

زنده باشی ممنون ازدعای زیبات .خیرببینی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دکوراسیون خونه یکم رو اصول هم باید باشه یا ترکیب رنگ ها سبز با صورتی سرخابی نزدیک هم میگرفتی حداقل ب ...

سعی کردم حواسم باشه اخه پرده و فرشم میخایم عوض کنیم دست و بالم باز تره 

دکوراسیون خونه یکم رو اصول هم باید باشه یا ترکیب رنگ ها سبز با صورتی سرخابی نزدیک هم میگرفتی حداقل ب ...

صورتی کمرنگ خیلی بی روحه جلوه نداره یا سبزا تم رنگی دارن و سبزی که گرعتم پررنگه دوس دارم من رنگا جون داشته باشن اینجوری پررنگشونو دوس دارم این ترکیب رنگارم براساس معماری داخلی تو عکسای خارجی دیدم یکم خاص و متفاوته ولی خب دلچسبه حس تازگی میده و انرژی