2777
2789

یه سوال اسی این فیلمش جنی هست؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد میشه اسپویل کنی

قسمت قبل صحنه اخرو که یادته ؟ شوکا داشت غذا میریخت دهن مرجان

این قسمت داشت نشون میداد که چطوری شوکا مرجان رو دزدیده و بردش 

یه چیزای محوی هم از شوهر اون زنه که مریض شوکا بود و کتکش زده بود نشون دادن

یه اشاره غیر مستقیمی هم به طلسم و جادوی سیاه کردن

من میبینم. نمیدونم ولی به نظرم رویا رو فقط امیر میبینه 💀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

قسمت قبل صحنه اخرو که یادته ؟ شوکا داشت غذا میریخت دهن مرجاناین قسمت داشت نشون میداد که چطوری شوکا م ...

یعنی شوکا خودش دزدیده؟

من فک کردم کار شوهرشه

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

به نظرم مرجان رفته بوده میوه فروشی میوه خریده برده خونه مادرشوهرسابقش-گوهرخیراندیش-  بعد شوکا و مادرشوهر مرجانو بیهوش کردن. نه که شوکا دکتره بیهوش کننده داره دیگه!! 🙄😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel