2777
2789
عنوان

روتین پوستی

68 بازدید | 11 پست

سلامم پوست من مختلط و دهیتراته و مستعد جوش و به شدت حساس هست لطفا یه روتین بهم معرفی کنید الان ژل شستشو ارکاسین میزنم پوستم واکنش نشون نمیده و کشیده هم نمیشه ولی چربی پوستم و نمیبره اصلا ابرسان درماتیپیک پوست چرب میزنم اوکیه ولی پیشونیم احساس کشیدگی میکنه هنوز بعد یک ماه مرطوب کننده سالسیلیک اسید نیتروژینا میزنم اوکیه و ضد افتاب مای

ولی پوستم هنوز بشدت اطراف بینیم و چونه چربه و پیشونیم خیلی احساس کشیدگی دارم و جاهایی که چربه پر از جوش چرکی و زیر پوستی هست گفتند باید فوم بزنم ولی نمیدونم چی توروخدا کمک کنیدد🫠

من آبرسان سیمپل مدل لایت و فوم ویتالیر استفاده میکنم خوبه 

می‌خوام آبرسان رویوال بخرم تعریف اونم شنیدم 

فوم راکوتن هم میگن خوبه

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
من آبرسان سیمپل مدل لایت و فوم ویتالیر استفاده میکنم خوبه می‌خوام آبرسان رویوال بخرم تعریف اونم شنید ...

عزیزم فوم ویتالیر چه رنگشو میگیرین ؟؟

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فوم ویتالیر چه رنگشو میگیرین ؟؟

سبزش

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
من آبرسان سیمپل مدل لایت و فوم ویتالیر استفاده میکنم خوبه می‌خوام آبرسان رویوال بخرم تعریف اونم شنید ...

اتفاقا منم تعریف رویوال رو شنیدم ولی گفتن ابرسان راکوتن از رویوال بهتره اگه جوش دارید برای همین اونو سفارش دادم مرسیی

دقیقا من اینطوریم صورتم چربه اما دهیدراته هست جوش میزنم اگه بخوام جوشام بره و ژل شستشو استفاده کنم ص ...

آره از ضد جوش هم نمیتونم استفاده کنم پوست پوست میشه صورتم بدم میاد آدم نمیدونه جوش درمان کنه یا خشکی ولی،خب میگن باید فوم زد اوکی شه

سبزش مخصوص چه نوع پوستیه؟

پوست جوش دار

اتفاقا منم تعریف رویوال رو شنیدم ولی گفتن ابرسان راکوتن از رویوال بهتره اگه جوش دارید برای همین اونو ...

جدی ؟ ینی منم راکوتن بخرم؟

همینکه آبی هست برا پوست چرب و مختلطه؟