2789
عنوان

درمان جوش

2697 بازدید | 11 پست

بچها من خیلی صورتم جوش میزنه

پوستم عالیه ولی این جوش ها باعث شده خیلی پوستم بد بشه

دکتر پوست برام قرص کالکتر و چندتا محلول نوشته و مصرف میکنم

اما تاثیر زیادی نداشته

شما راهی ندارید؟!

کالکتر کسی هست مصرف کرده باشه نتیجه گرفته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عوارض داره اخهبعدم دکتر بهم گفت جوش هات درحد رواکوتان نیست

نمیدونم والا نظر خودته من چون نتیجه گرفتم گفتم و چون اطلاعاتم کافینبود گفتم زیر نظر پزشک

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
نمیدونم والا نظر خودته من چون نتیجه گرفتم گفتم و چون اطلاعاتم کافینبود گفتم زیر نظر پزشک

شما مصرف کردی؟

بعد تموم شدن دوره مصرفت جوشات برنگشت؟

درطول دوره مصرفت عوارضی داشتی؟

شما مصرف کردی؟بعد تموم شدن دوره مصرفت جوشات برنگشت؟درطول دوره مصرفت عوارضی داشتی؟

من بعد اصلاح ب طرز فجیحی جوش زدم و ب طور کلی بعد سن بلوغ دیگ جوش نزده بود تا این موضوعپیش اومد و مدارم از سالیسلیک اسید استفاده میکردمو فک کنم کلا پنج شش تا راکوتانهم روز دوشنبه و پنج شنبه بعد ناهار میخوردم الانم تا الان خدارو شکر برنگشته ولی خب بطور کبی برا التهاب پوشتم پیش اومده بود و منبعی درون بدنم نداشت

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

کالکتر یکی از داروهای بسیار خوب نسل جدیده

من هفته ای دوبار میخوردم پوستم خیلی بهتر شد

حتما به تغذیه تون توجه کنید و پاکسازی بدن انجام بدید

اگه کسی هم میخواد با کمک هیومن دیزاین درمان شه

این شماره ۰۹۱۵۰۸۸۲۱۴۶ پیام بده