2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب دیدم بوشهری کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 50 پست
نه نمیشناسم ولی ب این شماره حساب به اسم ایشون پول ریختم پولمو خورد دعا هم نداد

کجایی هستی ؟

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

دوستان تو این تاپیکم که اوایل مریضی بود علائم و توضیح دادم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14329059/به-نظرتون-من-مشکل-روانی-داریم-یا-ماورایی?postId=350541021

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصی به نام ماجد میشناسی آیا بوشهری ها عرب دارن ؟تو بیشتر حرفام عربی حرف میزنم و اسم شخصی به نام ماج ...

نه جانم نمیشناسم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ماجد یا ام ماجد یا کسی که اسم بچش ماجد باشه

نه میشناسم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم منم خونواده ی عشقم راضی نمیشن بهم برسیم میشه شمارشو بهم بدی ؟؟ قرانیه کارش ؟

اره کارش قرانیه 

من اگه همچین شخصی میشناختم که خودم کنار عشقم بودم . 

عزیزمم اخه گفتی دعا گرفتی ازش

من از عشقم ک جدا شدم و اون ازدواج کرد مامانم پیشش دعا گرفت ک آروم بشم .   بعد از ۳ سال الان ک معلم شدم ی خرده بهترم .. وگرنه نا آرومی  تو وجودم بود . تنها کمکی ک بهم کرد اون دعا این بود ک بر نگشتم بهش

من از عشقم ک جدا شدم و اون ازدواج کرد مامانم پیشش دعا گرفت ک آروم بشم . بعد از ۳ سال الان ک معلم ش ...

اهاا عزیزممم ان شاءالله موفق بشی سرکتاباش واقعیه ؟

به امید رسیدن به دو تا 

شمام خونواده ش مخالفن ؟

خانواده خودم 

اهاا عزیزممم ان شاءالله موفق بشی سرکتاباش واقعیه ؟

از نظر من واقعیه ولی مشکلات رو موقت حل میکنه 

بعدش مشکل بزرگتر میاد برات

از نظر من واقعیه ولی مشکلات رو موقت حل میکنه بعدش مشکل بزرگتر میاد برات

اها حالا بی زحمت شمارشو بده فقط ی سرکتاب بگیرم دعا که اصلااا کلا نمیخام

به امید رسیدن به دو تا 

2790
2778
2791
2779
2792