2777
2789
عنوان

قدمت نحسه

102 بازدید | 10 پست

دو ساله ازدواج کردم ازوقتی اومدم خونه خودم بدبیاری پشت بدبیاری شوهرم ورشکست شد پولشو خوردن فرارکردن بازارش خراب شده مریض شده قرص اعصاب میخوره به روم میگه پات خرابه اومدی زندگیمو داغون کردی😭 روز به روز حالش بدترمیشه هرکاری بگید کردم صدقه دعاخوندن نماز حتی زیرپام فندک گرفت مادرم که بدی پاقدمم بره😔

خونه مادرمم رفتنی بخاطر هیچ و پوچ دعوا میفته و مشکل پیش میاد براشون برادرم گفت نیا خونه ما تو نحسی😭

هرروز صدبار آرزوی مرگ میکنم احساس میکنم افسردگی هم گرفتم ولی هزینه های جلسه روانشناسا زیاده نمیتونم برم

اونقد منو تخریب کردن فقط با مردن میتونم اروم شم😭

چیکارکنم بنظرتون؟خیلی حالم بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینو بهم میگفتن...ماهم از روزی ک ازدواج کردیم شوهرم زندان رفت کارشون از دست داد ورشکست شد کل سرمایش. رفت سال۱۴۰۰حدود۷۰۰ملیون جریمه شد. قرص افسردگی مصرف می‌کنه ولی اینا ربطی ب من ندارع همه تو ی دوره ای بد شانسی میارن

این چه حرفیهههه

اینا همه جز زندگی حساب میشن 

ادمیزاده ها

یه روز دنیا با تو یه روز علیه تو

همه اینا میگذره

مگه میشه به ادمای دیگه ربطش داد؟ یکی از ویژگی های ادمای از خودراضی اینه ک هر اتفاقی میفته براشون دنبال دلیل و مقصر میگردن

اتفاقه دیگه افتاده 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

این چه حرفیههههاینا همه جز زندگی حساب میشن ادمیزاده هایه روز دنیا با تو یه روز علیه توهمه اینا میگذر ...

منم میگم چرا تاحالا بدقدم نبودم تو این دوسه سال چرا بهم جبهه گرفتید من تقصیری ندارم

بنظرم پاشو از ایران برو شاید علت رکود اقتصادیم تو باشی:/ول کن این آدمای سمی رووو ینی چی زیرپام فندک ...

بخدا اگه بدونم باعث این فلاکت مملکت منم میرم قرصی چیزی نمیدونید یکم منو بیخیال کنه به اطرافم به حرفا؟

نه اصلا موضوع دعوا من نیستم فقط میگه که اومدنی انرژی منفی و نحسی میاره

من يكي تو خانوادم هست وقتي مياد دعوا ميشه چون هر چي بگي بهش برميخوره ناراحت ميشه اخرم دعوا درست ميشه مشكل داره حتي خودتم ناراحت باشي حوصله نداري اينو زياد تحويل نگيري دعوا درست ميكنه منم دلم ميخاد نياد خونه مون ولي بهش نميگم نحسي 

شوهرتم بي فكري و بي عقلي خودش هست كاراش درست نميشه

[QUOTE=372123434]منم اینو بهم میگفتن...ماهم از روزی ک ازدواج کردیم شوهرم زندان رفت کارشون از دست داد ورشکست شد کل سرم ...[/QUO

شرایطتتون درست شده الان؟باز خوبه باتو کاری ندارن به من اونقد حرف میگن😔میگن تو روزی نداری اونقد به خدا شکایت میکنم😭

[QUOTE=372123434]منم اینو بهم میگفتن...ماهم از روزی ک ازدواج کردیم شوهرم زندان رفت کارشون از دست داد ...

خب ب منم گفتن من گفتم بد شانسی خودتون ب من نچسبونید می‌دونی وقتی تو باورش کنی و بزاری اونا بگن کمکم با این چیزا خو میگیری ول کن 

هنوز نمیتو نم بگم تموم شد ولی خداروشکر بدهی ها دادگاهی ها خیلی چیزا تموم شد ایشالله سال جاری سال خوبی باشه و ماهم کم کم اون روی خوب روزگار ببینیم

بخدا اگه بدونم باعث این فلاکت مملکت منم میرم قرصی چیزی نمیدونید یکم منو بیخیال کنه به اطرافم به حرفا ...

نگو اینطوری عزیزم

قرصش اینه ک خودتو دوست داشته باشی و اعتمادبنفستو ببری بالا،اجازه نده هرکسی بدشانسی خودشو گردنت بندازه