2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

107 بازدید | 13 پست

سلام روزتون بخیر پسر من دوسالشه و الان میتونه نزدیک 80 تا کلمه بگه جمله ولی فقط قطع شد و چی بود و کی بود  این چیه میگه هر چی بهش بگم بگو بابا رفت و اینا نمیگه درک کاملم از محیط داره کاری بهش بگم انجام میده تماس چشمی و همه چیزشم خوبه خداروشکر فقط خیلی بازیگوش اصلا نمیشه که باهاش تمرین کنم فقط میره پی بازی کلماتم بهش بگم تکرار میکنه یا مثلا بیرون گربه ای سگی چیزی ببینه میگه بنظرتون ببرم گفتار درمان؟؟ تاثیر داره تو این سن؟ و اینکه بچهای شما کی حرف افتادن ممنون میشم جواب بدید آخه خیلی نگرانم

چقد سریع تصمیم میگیرید ببرید گفتار درمان به الله من دخترام دوسالگی حتی بب دد یا بابا یا ماما هیچ نمیگفتن کاملا هیچ وقتی به همسرم گفتم چیزی به اسم گفتار درمان هست بیا ببریمشون کلی باهام تند برخورد کرد الان دوسال ونیمشون کاملا انگلیسی صحبت میکنن اشکال رو میشناسن به انگلیسی اعداد شمردن رنگها حیوانات شعر و....اما فارسی خیلی کمتر بلدن ولی دوسالگی هیچ تکلمی نداشتن وقتی میگم هیچ یعنی صفر 

نظرشمام محترمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد سریع تصمیم میگیرید ببرید گفتار درمان به الله من دخترام دوسالگی حتی بب دد یا بابا یا ماما هیچ نمی ...

جالب اینجاست از هر متخصص یا پزشک اطفال باوجدانی بپرسید میگه گفتار درمانی برای بالای سه ساله. ولی تو این سایت انواع عجایب تجویز میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه من که نزدیک ۲۰ ماهشه و فقط ۶ کلمه میگه ولی حرفای نامفهوم تا دلتون بخواد میزنه

تلوزیون و گوشی زیاد استفاده میکنه ؟ 

دختر منم همین بود الان نزدیک ۴ سالشه الان همه چی میگه ولی خیلی کلماتش اشتباه میگه مثلا به خاله میگه خایه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
تلوزیون و گوشی زیاد استفاده میکنه ؟ دختر منم همین بود الان نزدیک ۴ سالشه الان همه چی میگه ولی خیلی ک ...

آره متاسفانه هر کاریم میکنم کمتر ببینه نمیشه حتی کار کردن با گوشی هم کاملا بلده

آره متاسفانه هر کاریم میکنم کمتر ببینه نمیشه حتی کار کردن با گوشی هم کاملا بلده

دقیقا مثل دختر من الان بزرگتر شده بیشتر با اسباب بازی و اینا بازی میکنه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
جالب اینجاست از هر متخصص یا پزشک اطفال باوجدانی بپرسید میگه گفتار درمانی برای بالای سه ساله. ولی تو ...

عاره تاخیر کلامی برای بچه های بالای سه سال بعضا چهارسال هستش درجا برچسب اوتیسم هم میزنن من بچه هام اصلا واکنش به اسم نداشتن خدا سر شاهده اشاره میکردم به جایی انگشتمو نگاه میکردن اما همسرم میگفت از یه بچه انتظارات زیادی داری تا اینکه الان دوسال ونیمشون کلافه م کردن از پرحرفی وشبا هم یا حسین یاد گرفتن میگن وسینه میزنن 😅یعنی خیلی یهویی غافلگیر شدم حجم پرحرفیشون ایقد خانومها تو نی نی سایت دنبال اینن بچه شون اوتیسم هست یا نه منم وسواس شده بودم ولی یهویی فهمیدم نخیر بچه هام کاملا عادی هستن و هیچیشونم نیست خداروشکر بچه ها رو مقایسه نکنید من خواهرم نه ماهگی بچه شو از پوشک گرفت خودم بچه م دوسال ودوماهگی از پوشک گرفتم یکیشون واون یکی هنوز مقاومت میکنه دوقلو همسان هستن ولی با هم قابل مقایسه نیستن اونوقت تو نی نی سایت همه میان مقایسه میکنن بچه هاشونو واغلب سرخورده میشن و تلافیش سر بچه بیچاره درمیارن ببخشید طولانی شد 

نظرشمام محترمه

عاره تاخیر کلامی برای بچه های بالای سه سال بعضا چهارسال هستش درجا برچسب اوتیسم هم میزنن من بچه هام ا ...

دقیقا دقیقا دقیییقااا درست میگید. یه عده بچه که من فکر میکنم حتی هنوز دبیرستان نرفتن و چارتا حرف بی ربط تو اینستا دیدن هم میان تز میدن و مادرای نگران باور میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چقد سریع تصمیم میگیرید ببرید گفتار درمان به الله من دخترام دوسالگی حتی بب دد یا بابا یا ماما هیچ نمی ...

خدا کنه پسر منم زودتر حرف بیوفته خیلی نگرانم شب و روزم قاطی شده میگم نکنه اوتیسم داره به شوهرمم نمیتونم بگم چون میدونم برخورد خوبی نخواهد کرد ینی امید داشته باشم تا سه سالگی حرف بزنه؟؟ 

خدا کنه پسر منم زودتر حرف بیوفته خیلی نگرانم شب و روزم قاطی شده میگم نکنه اوتیسم داره به شوهرمم نمیت ...

همین که هشتاد تا کلمه بلده یعنی اوتیسم نداره من پسر عموم اوتیسم داشت تا هفت سالگی نمیتونست یک کلمه هم بگه بعدم که با گفتار درمانی تونست صحبت کنه کلمات بی ربط میگفت مثلا ما داشتیم درمورد بازی صحبت میکردیم اون دادمیزد الله واکبر چون کلمه الله واکبر یاد گرفته بود همونو تکرارمیکرد همش تکرار اصلا بچه تون اوتیسم نیست اوتیسم حتی توی بازی کردن با بچه های دیگه مشکل داره و کارهاش همش تکراریه مثلا دور خودشون میچرخن بال بال میزنن یا مدام سرشون وبه چپ وراست میکنن من بچه هام فقط تاخیر گفتار داشتن و یکی هم واکنش به اسم خیلی کم داشتن اشاره هم میکردم متوجه نمیشدن اما الان قشنگ میگم کنترل وبیار حتی لازم به اشاره هم نیست میرن میارن بچه ای چهارسالش باشه هنوز یک کلمه نمیگه اون نگران کننده س به خدا همسایه ی من پسرش چهارسالش بود تازه کلمه میگفت مادرش هم اصلا نگران نبود میگفت برادر شوهرم شش سالگی صحبت کرده واینم به اون رفته 

نظرشمام محترمه