2777
2789
عنوان

مادرشوهر

144 بازدید | 7 پست

سلامممم عیدتون مبارککک😍😘💝

بچه ها میخوام از عجایب مادرشوهرم بگم همه بده مادرشوهرو میگن من میخوام خوبی شو بگم 

انقدددددد خووووبه مثلا برم خونش نمیزاره دس به سیاه سفید بزنم آخر سر قسمم میده کار نکنم همش میگ تو استراحت کن خسته میشی اگه شوهرم بدون من بره میگ چرا تنها اومدی تنها نیا اصلا هر جا میره باید یچیزی برام بخره خیلی هم خوش سلیقه اس اصلا نگم براتون دو تا جاری دارم با اونا هم همینجوریه همیشه بهم زنگ میزنه بعد منکه زنگ میزنم کلی معذرت خواهی که ببخشید بهت زنگ نزدم و دستت دردنکنه بهم زنگ زدی خلاصه خیلییی خوبه 

واسه مجردا دعا میکنم شوهر کنن ی همچین مادرشوهری گیرشون بیاد😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمیننن خدایا به حق امام زمان از این مادرشوهرا قطعا همچین مادری تربیتش هم صحیحه و پسره با شعور ت ...

ارره همیشه دعاش میکنم میگم خیر ببینی با این تربیتت

خیلی وقتا جلو خودمم به شوهرم. میگ هیچ وقت خانومت منتظرنزار یا فلان نکن انگار دختر خودشی اونجوری در مقابل پسرش هواتو داره

برا منم دعا کن اینطوری نصیبم بشه مادر شوهرت مذهبی و خانم جلسه ایه؟

انشاالله عزیزم 😍

آره مذهبیه ولی واقعا دلی ن ظاهری مثلا تاحالا ندیدم پشت کسی حرف بزنه اگه از بچه هاشم بخوان حرف بزنو میگ حرف مردم و نزنید خیلییی مهربون و با خداس اصلا نورانیه چهرش خیلی هم خوشگله 😍😂