من باردارم و یه خواهرشوهر مجرد دارم دشمن جونمه،،مادر شوهرمو و خواهر شوهرم مشهد بودن تازگی اومدن مادر شوهرم سوغاتی برای بچه یه دست لباس گرفته با چیزای دیگه گذاشته توی پلاستیک شوهرم اورد خونه،الان دیدم لباس بچه که تیشرت و شلوارکه با دوتا سوزن ته گرد بهم وصل شدن،سوزن و که در اوردم دیدم کلا چهارجا لباس سوراخ شده،پیش خودم گفتم فروشنده هیچوقت سوزن ته گرد میزنه که جنس خودش اسیب ببینه؟ازونجایی شک کردم که دعائه که اولا کلا توی کار دعائه همه میدونن،دوما قبلا هم نامزد بودم توی اتاقش بودیم رفتم روی تخت بشینم سوزن ته گرد رفت توی باسنم یه جیغ عجیب کشیدم،این میخندید هی میگفت ای وای سوزن چیکار میکرد اینجا،الان بازم با این حال توی شکم یعنی ادم انقدر پست که برادرزادشو دعا بگیره؟امکان داره سوزن ته گرد از خود فروشگاه باشه؟
من بارها و بارها لباس خریدم که توش سوزن ته گرد بوده برای فیکس کردن آستین لباس و صلح مردن تی شرت و شلوارک، نگران نباش، اگر میخواست دعا بگیره دعایی می گرفت که اصلا متوجه نشی
اصلا دارم منفجر میشم یه ادم چقدر میتونه ترسناک باشه،هی میام به خودم بگم خرافاته ولی میدونم توی کار د ...
خرافات نیست یه سر به اینستا بزن چه چیزایی میبینی شوک میشی ....دیگه ازش هیچی نگیر جوری رفتار کن بگو من همه چی دارم ماشالله تو خونمون از لباس و هرچیزی هست تو این زمونه فقط پول ادمو خوشحال میکنه
انشالا که اینطور باشه،پس طبیعیه همین واسم سوال بود،اخه لباس بیچاره سوراخ شد چندجاش این چه کاریه اخه
عزیزم مخصوصا در مشهد این لباس ها زیاده، توی بازار. و اطراف حرم، متاسفانه سنجاق ها لباس ها رو سوراخ هم می کنه، من خودم تازگی ها از مشهد برگشتم کلی لباس کودک سوغات خریدم. همش سنجاق داشت، شک ندارم مادرشوهرت هیچ کاری نکرده، لباس رو به بچه بپوشون تا همسرت هم نرنجه
واقعااا؟پس به دلم بد راه ندم،اخه چه کاریه لباسا سوراخ شد
احتمالا جنس سوزن بد بوده. ولی کلا اگه حس بدی داری نپوشون به بچه.. یواشکی رد کن بره.. چون شخص خودم چیزی که خوشم نیادو نمیپوشم استفاده نمیکنم برای بچه البته..