2777
2789
عنوان

کسایی که موهاشون چربه میآید

90 بازدید | 15 پست

بچه ها مامانم واقعا در عذابه کف سرش چربه سوره داره و بعد دو سه روز اینا چرب میشه و وقتی دست تو موهام میکنم زیر ناخونام سفید میشه و چرب هست چیکار کنم راستی پایین موهام هم خشکه خشکه ریزش هم زیاددد داره 

شامپوی دارویی و درست استفاده میکنید یا همینجور ی چیزی میزنید؟ 

بهداشت سر رعایت میشه؟ حموم چند روز یکبار میره؟ 

به غیر از موهای سرش پوستشم چربه؟ دکتر رفتید تاحالا؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپوی دارویی و درست استفاده میکنید یا همینجور ی چیزی میزنید؟ بهداشت سر رعایت میشه؟ حموم چند روز یکب ...

والا منم این طوری هستم هم من هم مامانم عذابه حموم که دو سه روز یک بار باید بریم چون چرب میشه و بعد چند روز بودی بدی میگیره و الان شامپو صدفی اوه می‌زنیم بهداشت سر چیا مثلاً 

شامپوی دارویی و درست استفاده میکنید یا همینجور ی چیزی میزنید؟ بهداشت سر رعایت میشه؟ حموم چند روز یکب ...

پوستمون چربه ولی خشکه یعنی به شدت کم اب هست ولی چرب هم هست این جوری 

والا منم این طوری هستم هم من هم مامانم عذابه حموم که دو سه روز یک بار باید بریم چون چرب میشه و بعد چ ...

شامپوتون رو عوض کنید حتما 

بهداشت سر مثلا شونه کردن تمیز نگه داشتن رو بالشتی موقع خواب و استفاده از برس شخصی و... 

پوست صورتتونم چربه؟ 

چربی بخاطر ساختارش اسیدیه یعنی PH زیر 7 داره

باید از محصولاتی استفاده کنید که شدت اسیدی بودنش رو کمتر کنه بیارش بالاتر

وقتیم میرید حموم، سرتون رو خیلی چنگ نزنید و بسابید اینجور غده های چربی سرتون تحریک میشه دفعه بعد سرتون زودتر چرب میشه خیلی اروم و با ارامش بشورید

منم موهام به شدت چربه و نازک

من شامپو اکتیو انجیر برام از همش بهتر بود 

سه بار اینا میشورم بعدم صابون لوکس یه دست اخر میزنم و سریع ابکشی میکنم

صابون چون ساقه رو خشک میکنه ماسک مو کاسه ای شون جینسینگ هم میزنم که ساقه نرم بمونه فقط باید به ساقه بزنی

من اگه اینجوری نکنم که از حموم میام بیرون چربه

این روشو که میرم حداقل یک روز و نیم تمیز میمونه

دیگه یه روز در میون میرم حموم

پوستمون چربه ولی خشکه یعنی به شدت کم اب هست ولی چرب هم هست این جوری

اگه میتونید خودتون تحقیق کنید از سایت ها و چت جی بی تی یا برید دکتر پوست براتون محصولات مناسب پوستتون رو معرفی کنه

شامپوتون رو عوض کنید حتما بهداشت سر مثلا شونه کردن تمیز نگه داشتن رو بالشتی موقع خواب و استفاده از ب ...

اره هر روزی که میریم حموم روبالشی عوض میشه نظرت در مورد شونه چوبی چیه خوبه اره موهاشو شونه می‌کنه شامپو چی بزنم مامانم موهاش خیلی می‌ریزه و نازک شده ولی من ساقه موهام خشکه کف چرب هست اینا و بلند نمیشه خیلی کم شده و می‌ریزه 

اره هر روزی که میریم حموم روبالشی عوض میشه نظرت در مورد شونه چوبی چیه خوبه اره موهاشو شونه می‌کنه شا ...

اره شونه چوبی خیلییی خوبه برای مو

شامپو رو باید تخصصی معرفی کرد متاسفانه من نمیدونم چیا مناسبه

تو سایت خانومی برو بگرد شامپو برای پوست چرب مشخصاتشون رو بخون نظرات رو هم بخون ببین میتونی چیزی پیدا کنی

اره شونه چوبی خیلییی خوبه برای موشامپو رو باید تخصصی معرفی کرد متاسفانه من نمیدونم چیا مناسبهتو سایت ...

راستش میخواستم بخرم نمی‌دونستم خوبه یا نه از کجا بخرم چه مدل باشه و چه مارکی اگر می‌دونی بگو سرم کلاه نره

راستش میخواستم بخرم نمی‌دونستم خوبه یا نه از کجا بخرم چه مدل باشه و چه مارکی اگر می‌دونی بگو سرم کلا ...

حقیقتش گفتم شامپو نمیشناسم

خودم از سایت خانومی میخرم همیشه اپلیکیشنم داره معتبره خیلی قیمتاشم خیلی مناسبه با تخفیفایی ک میذاره

تو گوگل سرچ کن خانومی وارد که شدی برو بخش جستجو قسمت لوازم بهداشتی بعد قسمت موی چرب شامپوش رو انتخاب کن وقتی اورد بالا برات سمت فی.لتر جستجو بزن پرفروش ترین ها محصولات رو که اورد نظرات رو راجع بهش بخون

مممممرررسی بابت راهنمایی هات عزیزم شونه رو گفتم

حواسم نبود چون بخاطر کلمه فیل. تر ی دفعه کل پیامم پرید از اول تایپ کردم شونه رو یادم رفت😂 اره شونه چوبی خیلی عالیه برای مو حتما بخر

حواسم نبود چون بخاطر کلمه فیل. تر ی دفعه کل پیامم پرید از اول تایپ کردم شونه رو یادم رفت😂 اره شونه ...

خوب می‌دونم میگم یعنی از کجا خریدی چقدر خریدی چه جوری بود که سرم کلاه نره