2777
2789
عنوان

عموم اینا دون میپاشونن تو زندگیمون

135 بازدید | 17 پست

خواستگار ک برام میاد قبل از اینکه ما بررسی کنیم یا خانوادمون با هم بشینن فک کنن‌ حرف بزن. عموم میاد شروع می‌کنه ب فنگ انداختن موج منفی زدن.

تازه پسر بزرگ هم ندارع ک بخوام بگم در نظرم داره براش.

ما کاری ب زندگی اونا نداریم تو تصمیمم گیریاشون نظر کسی رو نمیپرسن خودشونن و خودشون ولی تا یه اتفاقی واسه ما میفته بدون اینکه نظرشو بخواییم دخالت می‌کنه. 

این حسادته ؟ چیه؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نذارید بفهمن.من واسه خودم تا قطعی نشد نذاشتیم کسی بفهمه.تو فقط عموت  بود.من دو تا عمه و سه تا دختر عمه و چهار تا دایی و سه تا زن دایی و یه خاله که همه سلیطه بودن.عقد کرده بودیما اما بازم فنگ می نداختن تا بیاد منو طلاق بده

دختر دم بخت ندارن احیانا؟

دختر بزرگش ۱۲ سالشه ولی خیلی ازین دخترای زنونه هس تو جمع زنا بوده از بس..

ینی شوهر بره براش میدنش با کله..

ولی خواستگارای من مناسب اون نبودن.. مثلا من ۲۲ سالمه خواستگارم تقریبا سی بوده

اگر دختر داره حسادت اگر نه دخالت‌هستش ‌‌‌...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

فدات دون پاشوندن نمیشه میگن موش میدوونن تو زندگیموناز حسادته دیگهمنم زیاد دیدم

آخه وضع زندگیش خوبه بچهاشم ک کوچیکن فعلا دم بخت نیستن.. حسادت چرا باید بکنن؟ 

تازه بابای من سنش خیلی بالاتر از اونه زندگیمون خیلی بالا و پایین داشته تا الان حسادت بچیمون میخوره واقعا؟! 

با ی زبونی باهام حرف میزنه گاهی ک انگار بهم مشکوکه ینی مستقیم داره بهم تهمت میزنه.. 

خواستگار سنتی اومده بود برام بابام سین جیم نکرد ک کجا دیدتت میشماسیش؟ ولی عموم کشوندم ی گوشه کلی ازین سوالا پرسید سین جیمم کرد عینهو چی...