نمیام مدرسه بهونه الکی اوردم که نمیتونم بچه های کلاسو تحمل کنم حالا اصرار میکنه ک بیا یجوری دوتایی تحملشون میکنیم )))د آخه موضوع اصلی تویی تورو نمیتونم تحمل کنم خدااا کی این مدرسه تموم میشه من از دستش راحت شم واقعا دیگه حس میکنم روانی شدم از دستش
سلام عزیزم خوبی خواهر یک شنبه هست الان بیمارستانیم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر اب زن ک نه ولی بی معرفتو حسوده خیلی یعنی تا یچیزی میخرم میره مثلش میخره چند روز پیش همینطوری بهش گفتم ماسک زردچوبه میزنم فرداش اومد دیدم لای ناخوناش زرده گفتم چیکار کردی گف ماسک زردچوبه زدم حالا اون لحظه قیافه منن😳😐
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂