hanyehgholamiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1530 عنوان استخاره اینترنتی درست ایا 40 بازدید | 3 پست سلام استخاره اینترنتی ک خودمون بگیریم درست ایا؟؟استخاره با قران انلاین تو گوشی من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب 1403/11/26 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girllkurd عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 چیکار کردی با نامزدت. من ک میخوام برم مشاوره اینجوری فایده نداره همش فکرو خیال دارم آب میشم هیچ انگیزه ای هم ندارم لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
hanyehgholamiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1530 چیکار کردی با نامزدت. من ک میخوام برم مشاوره اینجوری فایده نداره همش فکرو خیال دارم آب میشم هیچ انگی ... سلام من فعلا بیمارستان بودم کیست داشتم مشکلات روحی ی طرف جسمی هم ی طرف ..... من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب
hanyehgholamiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1530 چیکار کردی با نامزدت. من ک میخوام برم مشاوره اینجوری فایده نداره همش فکرو خیال دارم آب میشم هیچ انگی ... درخواست دوستی دادم عزیزم من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب