2777
2789

زنگ بزن اورژانس ببرنت بیمارستان چرا تاپیک میزنی!!! 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه شوهرم که نیست یعنی خونریزی تو بارداری خیلی خطرناکه

بله خیلی اگه زیاد شه یا خدای نکرده سقط کنی چی تک و تنها تو خونه، پاشو برو بیمارستان چقد ریلکسی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بله خیلی اگه زیاد شه یا خدای نکرده سقط کنی چی تک و تنها تو خونه، پاشو برو بیمارستان چقد ریلکسی

واقعا پس چرا وقتی به مادر شوهرم گفتم گفت طبیعیه بشین تو خونه هیچیت نیست

واقعا پس چرا وقتی به مادر شوهرم گفتم گفت طبیعیه بشین تو خونه هیچیت نیست

😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز