2777
2789
عنوان

خیلی التماس کردم تنهام نذاری

455 بازدید | 55 پست

ولی گذاشتی گقتم نمینونم فراموشت کنم گفتی من میتونم گفتم آخه من تباه میشم گفتی مهم نیس چ بی رحمانه ولم کردی امیدوارم جواب اشک هاموقلب شکسته بگیری بدترین تاریخ زندگیم امروز۲۶بهمن ماه بود خدانگهدارت حسرت من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونم درکتون کنم؟

مگه اون پسر نیست که باید التماس کنه تو نری؟

مگه کات کننده دختر نیست؟

من با هرپسری دوست شدم من بودم به التماس مینداختمش

تازه با اخریش که میخواستم ازدواج کنم به همسرم گفتم شرطم اینه رگتو بزنی غرق شدنت تو خون رو که ببینم بهت بله میدم دیگه بعدش تو بیمارستان جواب بله رو دادم

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
ن ترم ۳اشنا شدیمترم ۷یهو غیب شدچندبار دیدمشخودشو زد ب ندیدناون منو عاشق کرد وگرنه من سرم تو زندگی خو ...

منم…

سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم و ب بدترین شما ممکن رهام کرد چون عاشقش بودم وابسته

چرا نمیتونم درکتون کنم؟مگه اون پسر نیست که باید التماس کنه تو نری؟مگه کات کننده دختر نیست؟من با هرپس ...

عادی سازی نکنید .خیلیها پسر جوان دارن یک سری میخونن چنین درخواستی میکنن.  این زنده مونده .. شانس اورده ... اصلا درست نیست...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒