2777
2789

دقیقاچهارروزاول عیدمی ریم خونه هاشون دوددقیقه می شینیم میایم فقط همین😮😑😑😑

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستان که خیلی کم چون از نظر شوهرم همه دوستام خرابن و این بزرگ ترین مشکل من با شوهرمه 

با فامیلام هم کم چون خودم ازشون خوشم نمیاد ولی با خانواده هامون خیلی زیاد تقریبا هر روز 

ما با اقوام نزدیک مثل مادر بزرگ و خواهر و برادر و مامان و بابا و خاله و عمه و دایی و عمو رفت و امد داریم ... با دوست هیچ رفت و آمدی نداریم هم من بدم میاد هم شوهرم میگه ادم تا وقتی خودش اصل و نصب و خانواده داره .. با دوست و همسایه رفت و امد نمیکنه چون دوست و همسایه زندگی ادمو نابود میکنن توی این دوره و زمونه ... شوهره این با زنه اون تیک میزنه .. زنه این با شوهر اون ... اصن یه کثافت کاریهایی به وجود میارن که فکر کردنه بهش حال ادمو خراب میکنه 🤢🤢🤢🤢

ممنون بچه ها از جواباتون. به نظرتون کم نیست؟ نمی دونم چرا من همش احساس تنهایی دارم. ما با خانواده هامون هفته ای یکبار. فامیلامون کمن. اونم تو مناسبتها. دوست هم ماهی یا دوماهی یکبار.

جدي !!!!? چرا نظر شوهرت اينه در مورد درستاي بيچارت

چی بگم والا دوستام هر چی باشن به شوهرم مربوط نیست چی کاره اوناس آخه اینا هم دوستایی هستن که من حداقل ۱۰_۱۲ سال عینه خواهر باهاشوت صمیمی بودم اگه قرار بود از راه به در بشم تاحالا شده بودم با این کاراش داره دیوونم میکنه خیلی احساس تنهایی میکنم دلم لک زده بعد از ظهرا برم خونه دوستم بشینیم با هم بخندیم گریه کنیم  مسخره بازی دربیاریم ... خیلی سخته اینجوری من خیلی به دوستام عادت داشتم

زنی که زرنگ و اینده نگر باشه ، به هر مسئله ای خوش بینانه نگاه نمیکنه .. باید محتاطانه رفتار کرد ... خانومی که میگی دوس دارم با دوستام رفت و امد کنم و .. بخدا از همون دوستای خودت هم باید بترسی 😨😨😨 من هم اولش مث شما فکر میکردم ولی یهویی به خودم اومدم ... همون دوست صمیمیه خودت یهویی قاپ شوهرتو میدزده .. یه وقتایی هم دوست کاملا بی تقصیره ولی شوهره دلش میره اونجایی که نباید😑😑😑