2777
2789
عنوان

ماجرای من لطفا بیلید خانوما

87 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خوبید من چن ماه پیش از یه اتفاقی ترسیدم شوکه شدم اون مونده تو سرم بعد اون اتفاق معده درد تپش قلب گرفتم رفلاکس و بعدش عفونت معده گرفتم اومدم برا معدم دارو خوردم تا یک ماه عوارض دارو از جمله سردرد دردای عضلانی و انواع اقسام درد ازمایشو اینا دادم خوب بود ازمایشم نرمال بود البته کاهش وزن ۱۲ کیلویی داشتم این وسط من پریودام همش،سرگیجه و اینا داشتم نمیتونستم درست واستم سرم گیج میرفت بعد رفتم گفتن استرسی هستم سردرد و اینا وسطا سرما خوردگی و بازم دارو خوردم بدنم ضعیف شده بعد این وسطا یبوست شدم سردرد ای میگیرم که گاهی ول میکنن گاهی میگیرن درد ابرو دارم من قبلش اصلا نمیدونستم سر درد چیه اصلا بعد مثلا الان جلو سرمه چن دقیقع بعد میره یه طرف سرم یا گردنم الانم فک کنم گم مونده پریودم حالت تهوع گرفتم ولی این سردرد ها برام عجیبه اونقد دکتر رفتم نمیتونم دیگه بگم مامانم به خاطر معده قرص نمیتونم بخورم واقعا این سردرد ها نگرانم میکنع کسی اینطور دردا داشته میگرنه یا چی یهو پشت سرمه بعد چن دقیقه یه طرفم بعد چشمم یا ابروهام اینطور کسی تجربه داره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Ptsd شدیبرو روانشناس

نه این نیست احتمالا افرادی دورش هستن با اعصاب و روانش بازی میکنن ادمهای مهربون و ساده توسط ادمهای شرور و موذی دستکاری روانی میشن 

قبلا مرکز مشاوره منشی بودم زنهای ساده که نمیتونن از حقشون دفاع کنن دقیقا دچار همچین مشکلاتی میشدن

بله هست ولی خانوادم نمیتونن باور کنن من الان ممکنه دچار استرس و اضطراب بشم

میتونی از این ادمهای سمی و شرور و بی رحم دوری کنی ؟

چرا خانوادت باور نمیکنن ادمهای شبیه هم همیشه طرفدار هم هستند

نه این نیست احتمالا افرادی دورش هستن با اعصاب و روانش بازی میکنن ادمهای مهربون و ساده توسط ادمهای شر ...

من همینم خیلی خجالتی هستم کلا ادم ضعیفی و درون گرایی هستم ولی واقعا این حجم از یهویی اتفاق پشت سر هم عجیبه برام من دقیقا هر چی شد برام از اون اتفاق شد 

میتونی از این ادمهای سمی و شرور و بی رحم دوری کنی ؟چرا خانوادت باور نمیکنن ادمهای شبیه هم همیشه طرفد ...

نه متاسفانه من ۲۱ سالمه قبل اون اتفاق من باشگاه میرفتم و تقریبا میتونم بکم حالم خوب بود باور نمیکنن

من همینم خیلی خجالتی هستم کلا ادم ضعیفی و درون گرایی هستم ولی واقعا این حجم از یهویی اتفاق پشت سر هم ...

بله شبیه زنهایی مثل تورو دیدم همشون بیماریهای روان تنی میگیرن تنها راهش اینه بتونی ادمهای بدذات و سمی و متظاهر و خودخواه و سواستفاده گرو قبل اینکه به اعصابو روحت اسیب بزننو تشخیص بدی 

احتمالا اون چهره پلید ادمارو نمیتونی تشخیص بدی 

اگر رفتارهای بی وجدانی و بیشرفی تو کسی دیدی ازش دوری کن