2777
2789
عنوان

طرز صحبت کردن

352 بازدید | 33 پست

شوهرم با هام بد صحبت میکنه دیشب از دستم ناراحت بود در حالی که تقصیر اون بود گوشیم رو خونه مادرم جا گذاشته بودم همیشه فیلم های گوشیم. رو میبینهگفت زنگ بزنم برادرت بیاره منم گفتم کارش نداریم بهتر که نیست امشب پیش همیم گفت خفه شو قبلش هم از یه موضوع نراحت بود خیلی دلم شکست حرف نزدم و خوابیدم از صبح تا ظهر هم رفت بیرون من نگفتم پیشم بمون تا الان هم نه اون میاد جلو نه من با هم دو کلمه فقط حرف زدیم خسته ام دارم تومور میگیرم از بس ناراحتم با دو تا بچه که کلا درگیر شدم الان اون داره فوتبال میبینه منم یه گوشه کنار بچم خون تو دلم کرد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استقلالی ها خل و چلن ولش کن بذار راحت باشه

شما که بدتر حرف زدی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

منم باشوهرم قهرم اونم داره فوتبال میبینه خخخخخ اصن نحلش نذار خودش میاد منت کشی😜

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست