2777
2789
عنوان

عشقم چت ها رو پاک نمیکنه اصلا

120 بازدید | 8 پست

پرسیدم چرا ؟ 

گفت واسه مرور خاطراتمونه گاهی نگاه میکنم.

حتی وات اپسش حذف شد چت ها رو انتقال داد تلگرام ک حذف نشن.

داره هم میاد خواستگاری. 

نمی‌دونم برا حفظ آتو هستش یا واقعا واسه مرور خاطراته؟ 

برام مهم نیس فقط کنجکاوم.

از اون پسراس ک خیلی خط قرمزا رو نگه می داره دست نمیزنه بهم اولین رابطشم با منع 

چتامونم عکس و متن نود و... نیس معمولیه نهایتا جمله عاشقانه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوبه که 

منم نگه داشتم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوبه که منم نگه داشتم

ولی شوهرم همه شو پاک کرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دیگه خیلی بدبینی به نظرم.اگر چتتون چیز خاصی نداره واسه خاطراته چون مدرکی هم نداره که

ن عزیزم بدبین نیستم اصن بره نشون بده هم برام مهم نیس...

ولی فک نمی‌کردم این خاطرات براش مهم باشه ک نگهشون بداره؟؟ خوشحال و شگفت زده ام از اینکارش🥲😍😂

ن عزیزم بدبین نیستم اصن بره نشون بده هم برام مهم نیس...ولی فک نمی‌کردم این خاطرات براش مهم باشه ک نگ ...

دوست داره دیگه🥹

امیدوارم همیشه همینقدر خوشحال و شاد بمونین باهم🩷

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱