2777
2789
عنوان

سحر و طلسم

113 بازدید | 6 پست

بچه‌ها سحر و طلسمی هست که باعث ضعیف شدن آدم بشه ، طوری که تحمل کوچکترین حرفی رو نداشته باشه ، و بهش بگن از اینجا بلند شو بشین اینور تر گریه‌ش بگیره ؟؟ اصن طاقت بیرون رفتن نداره ، حوصله‌ی هیچ کاری رو نداره ،قبلا خیلی با اعتماد به نفس بود ، از حقش دفاع میکرد ، ترس تو وجودش نبود ، الان کامل اعتماد به نفسش رو از دست داده ، انگاری ضعیف شده ، 

داداشم اینجوری شده ، یعنی هممون خیلی هماهنگ باهم افسردگی گرفتیم ، هممون یه حالت بی طاقتی و کم تحملی گرفتیم !! 🤔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه یهو اینجوری شده ، همش میترسه ، میگه انگار یه ترسی ت بدنم هست

ببرین جایی ک مطمئنید با قرآن کار میکنن رفع کنن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

آره طلسم حتی میتونه طرف رو دیوانه(مجنون) بکنه این کار رو با پدربزرگ من کرد ولی این مشکلات که گفتی بخ ...

آخه ورزش میکرد ، کارش ترید بود ، خیلی خوشحال و سرحال بود ، یهو یه شب اومد گفت میترسم ، از اون شب دیگه همش تو حال پیش ما بود ، کمتر می‌رفت بیرون می‌رفت بیرون سریع میومد خونه 

پیش یکی دو نفر رفتیم میگفتن جادوش کردن ضعیف بشه 

آخه ورزش میکرد ، کارش ترید بود ، خیلی خوشحال و سرحال بود ، یهو یه شب اومد گفت میترسم ، از اون شب دیگ ...

من کارم تریده بعضی از این ویژگی ها رو دارم تریدر ها خیلی استرس و فشار تحمل میکنند باید بیشتر هواشو داشته باشین