2777
2789
عنوان

سحر و طلسم

112 بازدید | 6 پست

بچه‌ها سحر و طلسمی هست که باعث ضعیف شدن آدم بشه ، طوری که تحمل کوچکترین حرفی رو نداشته باشه ، و بهش بگن از اینجا بلند شو بشین اینور تر گریه‌ش بگیره ؟؟ اصن طاقت بیرون رفتن نداره ، حوصله‌ی هیچ کاری رو نداره ،قبلا خیلی با اعتماد به نفس بود ، از حقش دفاع میکرد ، ترس تو وجودش نبود ، الان کامل اعتماد به نفسش رو از دست داده ، انگاری ضعیف شده ، 

داداشم اینجوری شده ، یعنی هممون خیلی هماهنگ باهم افسردگی گرفتیم ، هممون یه حالت بی طاقتی و کم تحملی گرفتیم !! 🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه یهو اینجوری شده ، همش میترسه ، میگه انگار یه ترسی ت بدنم هست

ببرین جایی ک مطمئنید با قرآن کار میکنن رفع کنن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

آره طلسم حتی میتونه طرف رو دیوانه(مجنون) بکنه این کار رو با پدربزرگ من کرد ولی این مشکلات که گفتی بخ ...

آخه ورزش میکرد ، کارش ترید بود ، خیلی خوشحال و سرحال بود ، یهو یه شب اومد گفت میترسم ، از اون شب دیگه همش تو حال پیش ما بود ، کمتر می‌رفت بیرون می‌رفت بیرون سریع میومد خونه 

پیش یکی دو نفر رفتیم میگفتن جادوش کردن ضعیف بشه 

آخه ورزش میکرد ، کارش ترید بود ، خیلی خوشحال و سرحال بود ، یهو یه شب اومد گفت میترسم ، از اون شب دیگ ...

من کارم تریده بعضی از این ویژگی ها رو دارم تریدر ها خیلی استرس و فشار تحمل میکنند باید بیشتر هواشو داشته باشین