2777
2789

افسرده شدم اصلا هیچ جوره نمتونم کنار بیام با این موضوع

همش خودمو با بقیه مقایسع میکنم از زندگی سیر میشم

کاش من بمیرم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

تلاش کنید درس بخونید تا شاغل بشین و بتونید مستقل زندگی کنید 

امیدوارم که آینده خوبی در انتظارتون باشه

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

به این فکر کن که به جز فرسودگی چیزی به دست نمیاری 

و نمیتونی تغییرشون بدی 

ولی سعی کن در انتخاب همسر دقت کنی تا به حق فاطمه زهرا تو خونه خودت خوشبخت شی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کنید درس بخونید تا شاغل بشین و بتونید مستقل زندگی کنید امیدوارم که آینده خوبی در انتظارتون باشه

انجام دادم

دلم نمخواد مستقل زندگی کنم شرایطش روهم ندارم

برا یه دختر مگر به این راحتیاست که فکر میکنی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
به این فکر کن که به جز فرسودگی چیزی به دست نمیاری و نمیتونی تغییرشون بدی ولی سعی کن در انتخاب همسر د ...

مستاسفانخ همسرم نمتونم داشته باشم

اهل دوستی نبودم و از اونجایی کخ خانوادم گدا هستن امکان ازدواج سنتی هم ندارم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
مستاسفانخ همسرم نمتونم داشته باشماهل دوستی نبودم و از اونجایی کخ خانوادم گدا هستن امکان ازدواج سنتی ...

نگو 

چه ندارهااااا شنیدم که خدا یه بختی نصیبشون کرده که همه انگشت به دهان موندن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ابجی بعد هر سختی ای یه راحتی میرسه در اینده خوشبخت میشی قول میدم نا امید نباش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نگو چه ندارهااااا شنیدم که خدا یه بختی نصیبشون کرده که همه انگشت به دهان موندن

اونا بنده برگذیده خدا هستن یا بعدا کاشف به عمل میاد دوست بودن

برا ازدواج سنتی باید خانواده خوب و پولدار داسته باشی غیر از اینم نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
ابجی بعد هر سختی ای یه راحتی میرسه در اینده خوشبخت میشی قول میدم نا امید نباش

خوشبختی تو ۴۰ سالگی رو نمخوام 

الان دلم خوشبختی و آرامش میخواو الان بهش نیاز دارم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خوشبختی تو ۴۰ سالگی رو نمخوام الان دلم خوشبختی و آرامش میخواو الان بهش نیاز دارم

کسی خوشبخت نمیاد و‌خوشبخت بره زندگی دو‌بخشه دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم ما خودمون این خانواده ی زمینی فعلیمونو انتخاب کردیم. برای درک بهترش حتما کتاب سفر روح نوشته ی دکتر مایکل نیوتون بخون. خواستی در خواست دوستی بده ایدی تلگرامت بده بهم تا هم صوتیشو برات بفرستم هم  پی دی افش. نسخه چاپیش هم هست میتونی تهیه کنی خودت.حتما بخونش.