2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 80 پست

از گردن درد پاشدم 

والا از ترس ریفلاکس معده ،شیب دار میخوابم، بعد ب خاطر شیب زیاد گردنم کج میشه از گردن درد بیدار میشم ...

کلا خواب راحت بر من حرامه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خسته ام

خسته نباشی عسل بانو 

تو قوی هستیییی میتونیییی از پس سختیا بر بیایییی

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

به خدا دهنم صاف شد رسماً قربونتتتت

اینم میگذره 

من برای اینکه صدا دادلشم نیاد با هندزفری اهنگ گوش چراه کاره

از گردن درد پاشدم والا از ترس ریفلاکس معده ،شیب دار میخوابم، بعد ب خاطر شیب زیاد گردنم کج میشه از گر ...

وای  من از درد انگشت خوابم بد شده 

برای شما خیلی بد ترههه که

امیدوامممم بهترر شیییی

راستی چرا درد داری؟ الان بهتری

دردممم مث ادمیزاد نیستااا

انگشت درد

نه والا درد داره مجبورم با دست چپ تایپ کنممم

بعد از نماز صبح گفتم نيمه شعبانه یه دعایی هم بخونم و الان دیگه اومدم تو رخت خواب که بخوابم. عادت دار ...

ماشا... قبول باشه

طاعات قبول