2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 80 پست
سلام من اصلا نخوابیدم که بخوام بیدار شم

اخ اخ اخ خوابت نمیادددد؟ 

احتمالا  یه دغدغه داری که نمی خوابی

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پاشدم بخاری و کم‌کم کردم خونه سررددددد شد یه چای دم کردم اومدم زیر پتو که حس کنم تو جنگل چادر زدم دا ...

خخخخخ تنها نیستی کار هرروز منههه

وای خندیدمااااا

چند وقته شب روز کارم شده فکر خیال

امیدوارم هرجه زودتر یه اخیششش عمیق از ته دل بگی که این یکی هم رفتتت🙂💘

صبحتون پر از مهر و نشاط. کلا سحرخیزم و صبحونه ساعت 7 تا 8 رو دوست دارم بعد از اون بهم نمیچسبه. یک عد ...

وای نننههههه اوخوداااا گوگولیییییییییییییییییی اگوری پکوریییییی

[QUOTE=372101013]چرا  سس خل   حتما باید آه وناله کنی عاقل باشی؟ همین که ذوق داری و به خودت انرژی مید ...[/QUO جدیدا حس های خوبمو با کمترین هزینه  انجام میدم که به دلم نمونه 

چندروز پیش جلو موها مو خرگوشی کردم پنس ریز زدم  حالا ۴۰ سالمه هاا😂😂😂

بابا پدرم در اومده ساعت ۵: ۴۰ دقیقه به لطف مامان و مامان بزرگ عزیز پاشدم خودت>>>

وای خودااااا گناه داری دلم سوخت 

مرسیی