2777
2789
بوده که فکر مرگ و منفی سراغتون بیاد؟

بله خیلییی

تهش ته پانیک هیچی نیست

فقط فکر منفی و مرگ الکی میاد سراغتتون

زمان میبره اگر تونستید برید دکتر حتما

سعی کنید شب زود بخوابید

این افکار شبها بیشتر میشن

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

نمیدونم میدونید یا نه، پانیک گاهی باعث میشه تجربه نزدیک به مرگ داشته باشی ولی اصلا کشنده نیست.

منم هی حس مرگ بهم دس میده افکار مربوط به مرگ میاد تو ذهنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلیییتهش ته پانیک هیچی نیستفقط فکر منفی و مرگ الکی میاد سراغتتونزمان میبره اگر تونستید برید دکت ...

دقیقا البته مکانهایی که ترس آدمو زیاد کنه هم بی تاثیر نیست

من فکر کنم تجربه کردم

مال من این طوری بود که خیلی میلرزم و از خودم صدا درمی‌آورد و حتی رو تخت لودم و کنترلم رو از دست دادن و اوفتادم زمین و هی نفس نفس میزدم انگار داشتم خفه میشدم و هی گریه میکردم

پنیک اینه؟ 

منم هی حس مرگ بهم دس میده افکار مربوط به مرگ میاد تو ذهنم

من اوضاعم خیلی وخیم بود، قرص اعصاب برام تجویز کردن.

ولی وقتی متوجه شدم مشکلم اینه که حمله بهم دست میده، کم کم خودمو اصلاح کردم و الان خیلی کم دچارش میشم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خلاصه می‌گم چون واقعا خسته‌ام

اینا رو حذف کن: اخبار، گوشی، بی‌خوابی و بد خوابی، غذای و خوراکی مضر

اینا رو اضاف کن: ورزش، وقت گذروندن و خلوت با خدا شامل دعا و قران و نماز و .. ، دوش روزانه، رژیم غذایی سالم، پیاده روی، ارتباطات سالم و به طور کلی ساخت یه سبک زندگی سالم

برای الان هم گوشی رو خاموش کن فردا هم جمعه‌ست هیچ خبری نیست بذار رو حالت هواپیما و تا ۳،۴ ساعت بعد بیداری چکش نکن

یکم قرآن بخون با معنی آیه ۲۸۷ سوره رعد رو دست راستت رو بذار روی قلبت و ۷ بار آیه رو بخون و آروم بگیر بخواب

هروقت اومد سراغتون بگو خیلیااااا داشتن و تهش نمردن و هیییچ چیزشون نشده و همه اونایی که داشتن گفتن فکراتو الکیه و واقعااا تهش هیچ اتفااااقی پیش نمیاد

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

من فکر کنم تجربه کردممال من این طوری بود که خیلی میلرزم و از خودم صدا درمی‌آورد و حتی رو تخت لودم و ...

بله.

تنگی نفس

تپش قلب

ریزش مو

کم اشتهایی 

لاغری و......

علایم پانیکن‌.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

وقتی پنیک اومد سراغت بدون و یادت بیاد یکی مثل من که نه میشناسمت که بخوام الکی دلداری بدم بهت گفتم من چندین ساله باهامه 

هیچی نمیشه هر فکر منفی که بیاد سراغت فقط فکره نه میخواد دکتر بری نه از کسی کمک بخوای محل نزار بهش و بدون هیچی نیست بدترین تجربه ها رو داشتم من بدترین بدترین نهایتش چی بود  فقط،فکر بود 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

و اینکه اگر فکر میکنی تنهایی نمیتونی از پسش بر بیای میری دکتر یه قرص بهت میده مواقع پنیک میخوری سه سوته خوب میشی همیشه بزار باهات باشه قرص ولی مطمئن باش نمیخوری  ..وقتی خیالت راحته بیاد سراغت یه قرصی هست گه خوب میکنه..... چون ماها بیشتر از،حمله  دوباره است که از،پنیک میترسیم دیگه نمیاد سراغت

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

تاره باکلاسا وقتی میترسن میگن وای پنیک شدم 

اختلال باکلاسیه از گفتنش به کسی خجالت نکش وقتی شدی بگو پنیک شدم و خجالت نکش😄

تاره باکلاسا وقتی میترسن میگن وای پنیک شدم اختلال باکلاسیه از گفتنش به کسی خجالت نکش وقتی شدی بگو پن ...

نه بابا خیلی دردناکه اسمش باکلاسه خودش افتضاحه تازه دچار وسواس فکری هم شدم چیزای منفی مشابه هی میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم

نه بابا خیلی دردناکه اسمش باکلاسه خودش افتضاحه تازه دچار وسواس فکری هم شدم چیزای منفی مشابه هی میاد ...

میدونم عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم حس بدیه ولی قابل کنترله اونا هم‌ پنیک پنیک میکنن چون دچارش نشدن میگن پنیک شدیم وگرنه ما جمع دچار پنیک شده ها آدمهای قوی هستیم میدونیم چه حس بدیه ...

عزیزم یکی دیابت داره یکی فشار داره ماهم پنیک داریم اونا بدترین مریضی ها رو بگیرن بیخیالن ما یه سرما خوردگی کوچولو میگیریم میگیم تموم کردیم دیگه آخرامونه😄😄😄😄 نگاه به استیکر خندم کن بی خیال پنیک شو... بهت قول میدم تهش هیچی نمیشه از این مشکل