niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 عنوان بدبخت شدم😐 256 بازدید | 11 پست درمانگرم یه تمرینی بهم داده بود منم هفته پیش تو کاغذ نوشتم..ولی الان هرچی میگردم نییییییست وای اگه یکی ببینه بیچاره میشم. یادم نیس کجا گذاشتمشدعا کنید انداخته باشمش دور🤦🏻♀️💔منبعد ... میخورم تو کاغذ چیزی بنویسم من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 1403/11/26 | 04:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bgdgevwkdhv عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 686 درمانگر؟؟!!!چی هستروانشناسه؟ آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 حالا چی بوده مگه ؟؟ بطور کلی محتوا مسائل خیلی شخصی و شخمیه ک نباید هیچکس ببینه و الی خاک برسر میشمم🤦🏻♀️🤦🏻♀️ من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
لیمو_عمانی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1085 بطور کلی محتوا مسائل خیلی شخصی و شخمیه ک نباید هیچکس ببینه و الی خاک برسر میشمم🤦🏻♀️🤦🏻♀️ مثبت فکر کن شاید انداختی بیرون حواست نبوده
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 درمانگر؟؟!!!چی هستروانشناسه؟ آره روانشناسی ک کار درمان انجام میدهرواندرمانگر یا همون تراپیست.. من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 مثبت فکر کن شاید انداختی بیرون حواست نبوده از خداامه ک اینجوری باشه من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 مثبت فکر کن شاید انداختی بیرون حواست نبوده بنظرت جز بین کتاب و دفتر و داهل کمد آدم کجاهای دیگه ممکنه چیزی قایم کنه ؟!نمیدونم چرا اینجوری شدم همه چی یادم میرهه😭 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 یا علی بنظرت جز بین کتاب و دفتر و داهل کمد آدم کجاهای دیگه ممکنه چیزی قایم کنه ؟!نمیدونم چرا اینجوری شدم همه چی یادم میرهه😭 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5298 بنظرت جز بین کتاب و دفتر و داهل کمد آدم کجاهای دیگه ممکنه چیزی قایم کنه ؟!نمیدونم چرا اینجوری شدم هم ... جیب لباسکیفقاب گوشیاطراف تختجاهایی که ممکن از دستت افتاده باشه و نفهمیدی مثل اطراف میز تحریر کیف دستی کیف آرایشجایی که نشستی و موقت اونجا قایمش کردی مثل زیر فرش یا پشت پرده و ..
نیوزکریا عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 495 حالا از جاسوس امریکا میشه حرف کشید از استارتر نه که بگه درمانگر چی گفته بود که نوشته بود کاربر مرد