2777
2789

هرموقع مادر پدرم تو ماشینش نشستن اه و اوه کرد ک ماشینم سنگین میشه و فلان. گوشت تنم اب میشد و خجالت میکشیدم از این کارش تا برگردیم 

هرموقع داداشم اومد شهرمون سر یه نهار خانوادگی داد و بیداد و برای من صبر نکنین و یبار بیشتر زنگ زدی پس نمیام کرد

منتی ک همیشه میزاره که من به تو بها دادم پررو شدی الان ۳۵۰۰ ماهانه شد بها؟

سر هر بیرون شهر رفتنی ک غذا ببریم مث زنای غرغروی بالا سر من غر میزنه و به تک تک کارای من گیر میده

فقط منفعت طلب از لحاظ مادی شده و مغازه شون به زندگیمون ترجیح داده و کارای مغازه باباش تو زندگیمون میاره و باعث بحث میشه 

هیچ رشد اخلاقی تو ۳سال ازدواجمون نکرده و تو تک تک لحظات زندگی بدتر شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اذیتم نکن دیگه این وقت شب 😂😂

شوهرت کاملا بچه اس عزیزم.....با بچه چطوری رفتار میکنن.همون کارا بکن...نیاز به یه مادر بداخلاق داره😂من که معروفم به صبور بودن...واقعا تحمل این مدل اخلاق هارو ندارم...همسرم همچین رفتاری داشته باشه..جوری بی محلی یخ بودن از خودم نشون میدم...که به عذر خواهی. پیاپی میفته...😵😁

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شوهرت کاملا بچه اس عزیزم.....با بچه چطوری رفتار میکنن.همون کارا بکن...نیاز به یه مادر بداخلاق داره😂 ...

دقیقا همینجوریه

ولی عذرخواهی نمیکنه انقد لجبازه که بدتر میکنه و مقابله به مثل میکنه

یه موضوعی پیش اومده تاپیک قبلیم برا اونه 

احتمالا برم خونه مادر پدرش اونو با این رفتارای زشتش بگم 

که حالا که تو مغازه با باباشه کمی هم همسرداری یادش بدن

میشه لطفا تاپیک قبلم بخونین؟ انقد بد جوابمو دادن همه قفلش کردم ولی فقط میخواستم یکی مث شما درک کنه در چه شرایطی هستم

انگشت میکردم تو چشمش ک بهتر باهاش خوبی های من و زندگیم رو ببینه🤨👍🏻

اوهوم

منم چندبار بهش گفتم همه فامیلتون حسرت زندگی ما دارن ولی قدر نمیدونی

تو زندگی کوفتیش بحاطر این کاراش همش در حال آسیب روحی دیدنم

دقیقا همینجوریهولی عذرخواهی نمیکنه انقد لجبازه که بدتر میکنه و مقابله به مثل میکنهیه موضوعی پیش اومد ...

خوندم...بنظرم نیاز به بحث دعوا نبود...چون خودت میگی لجباز...اینجور ادم ها معمولا با محبت احترام آدم میشن...خیلی اروم بهش میگفتی...میدونم سخت کار میکنی.تلاش میکنی زندگیمون بهتر بشه.اما لطفا قبل واریز به حسابم.بهم بگو...فلان.....

ببین میدونم زوره ها.اینکه طرفت شعور بعضی چیزارو نداشته باشه.تو بخوای خانومانه رفتار کنی...اما بالاخره باید همه ی تلاشتو بکنی...درمورد اینکه به پدرت گفتی تا با پدرش صحبت کنه....خواهرانه نپسندیدم کارتو....دعوای بینتون نباید بزاری کسی متوجه بشه.بخصوص پدر مادر ها.چون راه دخالت باز میکنی...الان با اینکارت.یه دیوار کشیدی بین خودت شوهرت و خانوادهاتون.عملا بهش گفتی.تو بابات اونور خط.من و بابام کارتم اینور

خوندم...بنظرم نیاز به بحث دعوا نبود...چون خودت میگی لجباز...اینجور ادم ها معمولا با محبت احترام آدم ...

درسته

یه مسئله ای هست که این ادم نمیزاره من هیچ پولی پس انداز داشته باشم و سهم طلاهای هدیه عروسیمون حتی بردارم و مهریه م هم نداده تا الان و حرفشم نمیزنه

چجوری اعتماد کنم ک ۳ ۴میلیارد مالیات برام اومد پرداختش میکنن؟ فکر کن چنین ادم مودی ای بخوام ازش جدا بشم و بعد زیر بار اون مالیات نرن و من له بشم 

و میدونم رشوه هم میدن فکر کن یکیش با کارت من واریز کرده باشن من چیکار کنم اگه بیان منو بگیرن

اگه خانواده م ندونن اون لحظات و یهویی بهشون بگم چیکار میشه بکنن؟ آخه همین ماه پیش دونفر تو فامیل بابام با همین کار که تو شرکت باهاشون شده بود و بعد اخراجشون کرده بودن گیر کرده بودن که مالیات داشت براشون میومد و ما ترسیده شدیم

درستهیه مسئله ای هست که این ادم نمیزاره من هیچ پولی پس انداز داشته باشم و سهم طلاهای هدیه عروسیمون ح ...

کارتتو بزن بشکن...بگو تو کیف بوده ضربه خورده فعلا نمیتونم جاب جا کنم.پول.....یواشکی برو کارت بگیر قایم کن...بگو فعلا نیومده.یه مدت سر بدوونش..یا برای پیامک کارتم مشکل ایجاد شده...باهاش بحث نکن...فقط بهونه های مختلف بیار...خودش کم کم میفهمه....شاید.بخاطر اینکه گیر نکنه.یهویی 

بیخیال بشه...

کارتتو بزن بشکن...بگو تو کیف بوده ضربه خورده فعلا نمیتونم جاب جا کنم.پول.....یواشکی برو کارت بگیر قا ...

باشه دستت طلا عزیزم🥰

الهی خیر از زندگیت ببینی که انقد خوش قلب و عاقلانه بهم مشورت دادی❤️🥹