2821
2789
عنوان

کردستان

601 بازدید | 9 پست

سلام به همگی دوستان عزیز ما قصد سفر به کردستان رو داریم با ماشین ممنون می شم تجربه اتون رو با من درمیون بگذارید آیا جاده امنه؟ می گن جاده خطر ناکه از جاده های دیگه خیلی خطرناکتره؟؟ 

سلام دوست عزیز من از تهران با شما صحبت میکنم، کردستان بینظیره اگه صدبارم  برم سیر نمیشم داستان دریاچه زریوار مریوان روبخون انقد خوشگله که نپرس و اما ماهی کبابی های دور دریاچه که بی‌نظیرترین هستن چون ماهی آب شیرین هستن، همچنین پارک آبیدر سنندج که بزرگترین مجسمه خاورمیانه و بزرگترین سینمای روباز جهان ،و طولانی ترین پل معلق خاورمیانه هست ، یا غار کرفتو ، جاده اورامانات ، و اما راجع به جاده،همه جاده ها خطر دارن ،اما از لحاظ خطر کردستان زیاد خطر نداره و بیخطره ، چون مردم همشون اهل این هستن که ناموس شناسن برای همین واقعا بی خطره،امیدوارم مکان های مذهبی رو هم بری ، برای ما هم دعا کن ،سفر بی‌خطر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جاده ها که اکثرا دو طرفه هست ..بااحتیاط رانندگی کن ‌‌..

ممنون از نظرتون چشم خیلی چشممو ترسوندم من خیبی جاده های سختترو رفتم خیلی دلم می خواست کردستان رو هم برم و ببینم شنیدم خیلی زیباست 

سلام دوست عزیز من از تهران با شما صحبت میکنم، کردستان بینظیره اگه صدبارم برم سیر نمیشم داستان دریاچ ...

ممنون از نظرتون چشم خیلی چشممو ترسوندم من خیبی جاده های سختترو رفتم خیلی دلم می خواست کردستان رو هم برم و ببینم شنیدم خیلی زیباست 

کی میاید ؟الان که خیلی سرده جاده همدان سنندج م یه مسیری گردنه داره با احتیاط رانندگی کنید چیزی نیس ج ...

۱ام اسفند می خوایم به شروع جشن نوروز برسیم 

مامانم نگرانه می گه جاده خطرناکه سخته ولی من خیلی دلم می خواد برم و برنامه اشو ریختم:( 

یه سوال دیگه الان که هوا سرده برای جشن می شه بازم لباس کوردی پوشید؟ 

۱ام اسفند می خوایم به شروع جشن نوروز برسیم مامانم نگرانه می گه جاده خطرناکه سخته ولی من خیلی دلم می ...

تو اسفند هوا بهتره 

اره میشه پوشید تو برای عکس اینا میخوای دیگه 

جاده شم اونجوری نیس بابا ما خودمونیم سالی صد دفعه از اون مسیر میریم و میایم فقط تو روز حرکت کنید و آروم برید خطری نداره