2821
2789

مخالفم

یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترای خوب با پسرای لاشی ازدواج میکنن

پسرای خوب هم با دخترای سلیطه 

(این مورد برای خودم  نیست)

ببخشید جناب اگه امکانش هست این دوتا تاپیک هامو گزارش میزنین؟🙏🏻

دخترای خوب با پسرای لاشی ازدواج میکننپسرای خوب هم با دخترای سلیطه (این مورد برای خودم نیست)ببخشید ج ...

نه اینجوری ام نیست اتفاقا برعکسه تا حدودی به نظرم ولی دختر بیشتر آسیب میبینه

اتفاقا بعضی ها با یک نفر شبیه خودشون ازدواج میکنن. بقیه هم ازدواج های متفاوتی دارن. بستگی داره نگاهش ...

آره خب ولی دخترا از ازدواج بد بیشتر آسیب میبینن

نه اینجوری ام نیست اتفاقا برعکسه تا حدودی به نظرم ولی دختر بیشتر آسیب میبینه

من مورد دیدم پسر قربانی بشه ولی بله شما درست میگین اکثرا دخترا قربانی میشن

اگه لطف کنید تاپیک هامو گزارش بزنین خوشحال میشم

تو این مورد نمیدونم.فقط میدونم و دیدم که هر کدوم آسیب های خودشون رو دارن.

بله درسته ولی دخترا بیشتر متاسفانه چون تاریخ و فرهنگ این شکلی بوده همش مردونس نه ایران کل دنیا به نظرم

بله درسته ولی دخترا بیشتر متاسفانه چون تاریخ و فرهنگ این شکلی بوده همش مردونس نه ایران کل دنیا به نظ ...

بله شاید. 

راستش من به شخصه باور دارم اون اندازه که خود زن ها ( بعضی از زن ها ) در حق همجنس های خودشون و جنسیتشون ظلم کردن ، مردها تا این اندازه ظلم نکردن. 

بله شاید. راستش من به شخصه باور دارم اون اندازه که خود زن ها ( بعضی از زن ها ) در حق همجنس های خودشو ...

صد در صد خود زن ها باعث شدن اکثر آقایون فکر کنن زن کالاست در حالی که باید همه چی برابر باشه نگاه نباید به زن جنسی باشه 

2790
2823
2791
2779
2792