2777
2789
عنوان

کیا ولنتاین چیزی گیرشون نیومد چرا

166 بازدید | 14 پست

هر چی خاستگار داشتم رد کردم توی ولنتاین هم تنها موندم

چیزی هم گیرم نیومد💔

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه

بابا ول کنید به شما چه کی کادو گرفته کی نگرفته عه بسه دیگه همش تایمک ولنتاین کادو چی گرفتین 😐

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ۱۶ ساله ازدواج کردیم

فقط بهم تبریک میگیم.

کادوی ولن اجبار و رسم نیست بینمون.

اگه شد و تونستیم همدیگرو با چیزای کوچیک خوشحال می کنیم.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

این کنکور تر زد تو زندگیمون بخدا😂

ملت ولنتاین میگیرن من درس میخونم ملت تولدن من درس میخونم ملت عروسی میگیرن من درس میخونم ملت بچه میارن همچنان درحال درس خوندم😂بخدا حس میکنم از دنیا عقبم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

این کنکور تر زد تو زندگیمون بخدا😂ملت ولنتاین میگیرن من درس میخونم ملت تولدن من درس میخونم ملت عروسی ...

🤦🏼‍♀️😂😂😂عیب نداره درعوض به هدفت می رسی خودت کادو می خری

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه