moosadi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14671 عنوان لطفا دعا کنین 65 بازدید | 5 پست بچه هام فردا مسابقه دارن میشه برا موفقیتشون دعا کنین جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن. 1403/11/26 | 02:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11025 من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از این حرفاستاماحرفتون اصلاااا درست نبود.شما اینده رو ندیدی همون چیزی که همیشه بهش افتخار میکنی یا باهاش دلی رو میسوزونی میشه .....متاسفم.
moosadi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14671 من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از ای ... و شما ادامه پست منو نخوندین جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
moosadi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14671 من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از ای ... نه افتخاری در کار بود نه دلی برای سوزوندن من و شما اگر قراره برای این چیزا برنجیم ک اطرافیان یا جامعه بپذیره یا نه پس باید قدرت تصمیم گیری رو نداشته باشیمپس اگر جرئت داشتیم و تصمیمی گرفتیم پس نباید حرف اطرافیان برامون مهم باشه جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
moosadi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14671 و شما ادامه پست منو نخوندین و جمله ی اخرمامیدوارم انقدر در خوشی غرق بشین ک گذشته از یاد شما بره.🙏 جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11025 و جمله ی اخرمامیدوارم انقدر در خوشی غرق بشین ک گذشته از یاد شما بره.🙏 سلام.ممنون عزیزم.وممنون بابت توضیحتون با جمله پست قبلتون راجع به جرئت خیلی حالم خوب شد.خدا شماام غرق در خوشبختی کنه🫀🌷