2777
2789
عنوان

شمابگید این دختر از من خوشش اومد

112 بازدید | 2 پست

از اقوامه خیلی دختر با حجب و حیایی هست . قبل اینکه واسطه بفرستم برا خواستگاریش . با اینکه یکم مغروره و واقعا هم با حجب و حیاعه دو سه باری زل زده بهم و چشم تو چشم شدیم من چشمام دزدیدم نمیدونم چرا اینکارو کردم 😐 نمیگم یوزارسیفم ولی منم هیچ وقت با جنس مخالف در ارتباط نبودم نخواستم باشم . منم خوشم ازش میومد و واسطه فرستادم خواستگاری مادرش گفت دخترم میخواد بخونه واس فرهنگیان و یه چهار پنج سالی کار کنه و ماشین و خونه بخره و بعد با یه همکاری از خودش ازدواج کنه ولی دختره بنده خدا چیزی نگفته بود .

من خودم قبلا خاطر یکی و خواستم و نشد بگم شرایط یاری نکرد و اون ازدواج کرد و خیلی عذاب کشیدم میگم نکنه دلش پیش من باش و من وجدانم قبول نمیکنه اون ناراحتیایی که من کشیدم اون بکشه دو سه باری هم تو خیابون دیدمش بعد از خواستگاری یهو هل میشد خجالت میکشید.  بنظرتون از خودش بپرسم اگه بدونم خاطرمو میخواد منم میخوامش 

همه به کنار، فقط این که مادرش فکر میکنه با حقوق فرهنگیان توی ۴،۵ سال میتونه هم خونه بخره هم ماشین...

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان