2789
عنوان

آشتی کردم

124 بازدید | 13 پست

با همه کسایی مشکل داشتم آشتی کردم تقریبا😂

دیگه کینه ای از کسی ندارم واقعا حال خیلی خوبی دارم کینه مشکل حال آدمو بد میکنه اگه با کسی مشکلی دارین باهاش آشتی کنین حالتون خیلی خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با هرکسی،کسی که سالها بهش خرمت کردی وبراش کم نزاشتی و ازجونت مایه گذاشتی وقتی بهت بد کرد بازم بهترین محلگبتارو کنی خمیرمایشو داره لگد مالت کنه نه نمیکنم ،حرف میزنم احوال پرسی میکنم اما حواسم هست که این ادم همونه

ولی من نمیتونم از پدرم بگذرم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

خودت اذیت نمیشی؟

دلم برا روزایی که فکر میکردم خیلی خوبه وخوب بودیم تنگ میشه اما به خودم میام میگم چه فایده یبار دیگه دلمو بشکنه،اخه میدونیه چیه وقتی صدتو میزاری طرف بهت بدی میکنه دیگه چیکارمیخوای بکنی که بهت بدی نکنه،ادم شاید باهاشو بحرفه و سلام و حتا تو یه مکان باشی حرف بزنی بحث کنی اما بحث اون اعتماد قلبیه که دیگه بهشون نداری،واینکه ظاهری باهاشون خوب باشم و تو دلم یاد بدیاشون بیفتم بیشتر ادیتم میکنه،اگه خودم گناهکار باشم بحثش جداس ،

دلم برا روزایی که فکر میکردم خیلی خوبه وخوب بودیم تنگ میشه اما به خودم میام میگم چه فایده یبار دیگه ...

نمیگم فراموش کن دیگه مهم نباشه ببخش که یادت نیاد هر سری یادآوری کنی خودت اذیت میشی ببخش بزرگوار باش ولی دیگه اعتماد نکن 

نمیگم فراموش کن دیگه مهم نباشه ببخش که یادت نیاد هر سری یادآوری کنی خودت اذیت میشی ببخش بزرگوار باش ...

اره اونجور نه سعی میکنم زیاد باهاشون روبرو نشم و اصلا درموردشونم حرف نزنم که اذیت نشم

اره اونجور نه سعی میکنم زیاد باهاشون روبرو نشم و اصلا درموردشونم حرف نزنم که اذیت نشم

ببخش از ته دل بگو خیلی مهربونی و میتونی ببخشی دیگه یادت نیاد مثله این که یادته ۲ هفته پیش چی خوردی نه چون واست مهم نیس اونم دیگه مهم نیس فکر نکنی بهش خیلی خوبه

ببخش از ته دل بگو خیلی مهربونی و میتونی ببخشی دیگه یادت نیاد مثله این که یادته ۲ هفته پیش چی خوردی ن ...

اخه میدونی چیه بخاطر بدجنسیاشون مادر بیچارم سکته کرد و سالهاس یه طدف بدنش ضعیفه،اونم مامانی که زیرپای همشون بود وبرای همشون مادری کرد