2777
2789
عنوان

کادوم بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
پس فردا بخدا یه مشکلی پیش بیاد همون ادم برمیگرده بهش میگه انقد گدا بودی ک با حرس دست دوم و ساعت کهنه ...

اون دیگه خدایی سم بود .ادم میتونه بگه ندارم یا شرایطمو درک کنه .بیاد دست دوم بده بهش .دیگه بی احترامیه .

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

دو برابره چی😂🙄خب اخه میدونی فک کنم ما خار داریماخه هرکیو میبینی امروز کادو خفن و باکلاس و مهمونی و ...

من  والا هیچی کم و کسری ندارم

ولی هرکی لایق نمیبینم که دوستم بشه

شمام ببین  اگه پسری در حدت نیست دور دوستی و خط بکش چون چیزی جز آسیب نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما تو رابطه اون بقیه نیستیم🫠مقایسه نمیگم بده،در حد کمش شاید باعث ارتقای خودت و پارتنرت بشهاما زیادی ...

اخه بعد دوسال و این همه صحبت از اینده 

فک نمیکنم انقدر ۷۰ ۸۰ تومن مساله مهمی باشه 

بیشتر مساله اهمیت ندادنه 

الان من اینو استوری کنم با توجه ب انتظاری ک ازش میرفت دوستای  مشترکمون فک میکنن سرویس برلیانی چیزیه ولی خب واقعا شوک شدم از این حرکتش😂😂😂🤢

من والا هیچی کم و کسری ندارمولی هرکی لایق نمیبینم که دوستم بشهشمام ببین اگه پسری در حدت نیست دور د ...

شما احتراما و احتراما وبا عرض معذرت در ابتدا درمورد اختلال نارسیسم مطالعه کنید 

اخه بعد دوسال و این همه صحبت از اینده فک نمیکنم انقدر ۷۰ ۸۰ تومن مساله مهمی باشه بیشتر مساله اهمیت ن ...

😐😐😐

پول کمی نیستش ۷۰ ۸۰ تومن

وقتی ازدواج کردید میتونی اونموقه توقع داشته باشی

اما الان خب حق داره شاید

باز من نمیدونم وضع مالیش چطوره،اما اگر کسی باشه عاشقش باشم و بهم ولنتاین ی ست ۳ ۴ تومنی بده خیلییی ذوق میکنم،نه ک ندید بدید باشما،اما خوشحالیمو با مقایسه کادوهای بقیه خراب نمیکنم🥲

اصن چرا به فکر حرف مردمی،شاید همونی ک داره استوری تورو میبینه و ایفون گرفته،با خودش میگه کاش نامزد منم منو از تهه دلش دوست داشت،کاش مهربون بود

قدر داشته هاتو بدون،نذار یروزی دلتنگ همین ستی ک شاید در نظرت بی ارزشه بشی...

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
😐😐😐پول کمی نیستش ۷۰ ۸۰ تومنوقتی ازدواج کردید میتونی اونموقه توقع داشته باشیاما الان خب حق داره شا ...

مرسی ک اینقد وقت گذاشتی دوستم🙂

حالا ک فک میکنم میبینم راس میگی

نمیخام دلتنگ همین کارای کوچیکش بشم اون واقعا فرق داره با بقیه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

😹شما کمبود محبت داری 

دنبال دوست پسری

من  مثه شما هنوز بدبخت نشدم‌ 

😘😘😘😘

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

راستی پدرتون تا الان بهتون اندازه ایفون‌۱۶ رسیده😹😹 که از پسر مردم توقع داری

دختر بی عزت