2777
2789
عنوان

کادوم بد بود

217 بازدید | 23 پست

بچها بنظرتون توی  دو سال دوستی برام کادو درحد سه چهارتومن فک میکنم گرفته زایه س؟

ست ساعت و گردنبند و دستبند و گوشواره)قشنکه بنظرم

دوستام همه ایفون ۱۵ و۱۶🤕🙂

خوب ما دو برابر شمایم نه دوست پسر داریم نه شوهر نه کادو

تازه ناراحتم هستی

پوف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا خوبه دیگ😑یکی هست ایفون میخره ولی هیچ عشقی پشتش نیست،یکیم هست همین کادو،ک چیز کمی هم نیستش با کلی عشق میده

اصن ادم چرا باید برای پارتنری،چ دختر چ پسر،ک معلوم نیست دوروز دیگه رابطشون باز اوکی باشه یا نه،۶۰ ۷۰ تومن هزینه کنه🙄

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
خوب ما دو برابر شمایم نه دوست پسر داریم نه شوهر نه کادوتازه ناراحتم هستیپوف

والا😂😂😂

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بابا توانشو اگه نداشت دلم نمیسوخت😔دوسم نداره ینی

نه .الان شوهرم شده و توانشو داره بخدا انتظار آیفون ندارم .ببین همینکه به فکرته برات چیزی میخره یعنی براش با ارزشی .یکی از بچها میگفت دوست پسرش خرسی خرید بود داغون و دست دوم و ساعت یه نگین افتاده مامانشو بهش میدا  تا این حد 

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

خوب ما دو برابر شمایم نه دوست پسر داریم نه شوهر نه کادوتازه ناراحتم هستیپوف

دو برابره چی😂🙄

خب اخه میدونی فک کنم ما خار داریم

اخه هرکیو میبینی امروز کادو خفن و باکلاس و مهمونی و شلوغ

من:

نه .الان شوهرم شده و توانشو داره بخدا انتظار آیفون ندارم .ببین همینکه به فکرته برات چیزی میخره یعنی ...

پس فردا بخدا یه مشکلی پیش بیاد همون ادم برمیگرده بهش میگه انقد گدا بودی ک با حرس دست دوم و ساعت کهنه خوشحالی میکردی حالا قیافه میگیری

چرابرا بقیه میکنن برا ما نه🤣

ما تو رابطه اون بقیه نیستیم🫠مقایسه نمیگم بده،در حد کمش شاید باعث ارتقای خودت و پارتنرت بشه

اما زیادیش ارامشو میگیره ازت،باعث میشه هیچی تو رابطه خوشحالت نکنه

مثلا ممکنه اون ۱۰ روز پیش برای تو یچیزی خریده باشه،تو الان ببینی فلان دوستت پارتنرش براش یچیزی خریده،اینجوری دیگه کادوی خودت ب چشمت نمیاد چون مشغول مقایسه ای🙂

ایفون بد نیست،اما موقعی ک خدایی نکرده اون رابطه بهم خورد،ممکنه سرکوفت همشو بزنه یا حتی بگه پسش بده

ترجیح میدم چیزی ک میگیرم از روی عشق باشه و از تهه ته قلبش،نه هیجانی و تصنعی

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂