مریمی۱۳۶۹ مدیر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 عنوان کمممممک | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست سلام دوست جونی ها امشب مجبورم بچه ی داداشم و بیارم چند شب خونمون حالا چه جوری به شوهرم بگم قاطی نکنه برام خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه 1396/10/15 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 آدم بعضی اوقات شرایطش فرق میکنه مثل الان خانواده تو که مشکل براشون پیش اومده اره حالا چند روزه دیگه بیچاره نمی تونم بچه رو بزارم ببره اونجا هر بلایی دلشون میخواد سرش بیارن بخاطر اینکه حوصله ی بچه رو نداره بهش شربت نمی دونم چی میدادن بچه رو اوردیم دیدیم هرکاری میکنیم بلند نمیشه انقدر ترسیده بودیم خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10113 هیچی میگه طلاق فکر میکنی مردها درک دارن میفهمم عزیزم. خیلی ناراحت شدم 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 طفلی بچه الان که باید هزارنفر دورشو بگیرن با نازش بازی کنن تنهاست بزرگ شه وضعش چی میخواد بشه😥 براش دعا کن منم دلم برای همین میسوزه اون الان مظلوم ترین و بیگناه ترین ادم بین ماست خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 میفهمم عزیزم. خیلی ناراحت شدم 😢😢😢😢😢ببخشید ناراحتت کردم دوستم خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10113 😢😢😢😢😢ببخشید ناراحتت کردم دوستم خدا به داد همه برسه یه نگاهیم به این بچه بکنهتوام دعوا نکن با زبون ببین چیکار میکنی یکم پیش شوهرت گریه زاری کن شاید دلش به رحم اومد 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 خدا به داد همه برسه یه نگاهیم به این بچه بکنه توام دعوا نکن با زبون ببین چیکار میکنی یکم پیش شوهرت ... خدا کنه حالا الان بهش نمیگم اخرین لحظه میگم که از الان اخم هاش نره تو هم خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
sssaa عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 4152 به نظر من این حق تو هست که به خانوادت هم برسی بذار بفهمه که همه زندگی رو اون نباید تصمیم بگیره تو هم مهمی نترس خواهر من زندگی خودته همیشه خودم مهم ترم
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 به نظر من این حق تو هست که به خانوادت هم برسی بذار بفهمه که همه زندگی رو اون نباید تصمیم بگیره تو هم ... اخه دوست ندارم دعوا بشه وگرنه ته تهش میخواد قهر کنه دیگه یه مدت حالا بهش میگم فکر کن این بچه ی خودته شاید دلش سوخت خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه