2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست
نترس همین کارایی رو که بهت گفتم انجام بده دیگه ببینه خودتم مجبور شدی ناراحتی هیچی نمیگه .

خدا کنه حوصله دعوا ندادم اصلا

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانش سر کار میره گفت میزارم پیش خواهرم خواهرش معتاده قبلا ها چند بار به بچه شربت نمیدونم چی داده ب ...

خوب کاری کردی طفلک بچه چه گناهی داره

همیشه خودم مهم ترم   
مامانش سر کار میره گفت میزارم پیش خواهرم خواهرش معتاده قبلا ها چند بار به بچه شربت نمیدونم چی داده ب ...

اهان پس با این شرایط چاره ای نیست

از الان به شوهرت بگو گناه داره چاره ای نیست خدارو خوش نمیاد

اماده ش کن بعد بیارش 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
یعنی چی وقتی زندگی مشترکه یعنی خونه تو هم هست چه معنی داره همه چی به دل شوهرت باشه خودت و خونوادت هم ...

اخه میدونی شوهرم از اول به من گفت بچه رو فردا این میاره میندازه گردن تو من گفتم نه حالا الان میترسم بگه دیدی گفتم بچه رو میاره میندازه گردن تو نکنه بچه رو بدن تو بزرگ کنی و اینا 

اهان پس با این شرایط چاره ای نیست از الان به شوهرت بگو گناه داره چاره ای نیست خدارو خوش نمیاد اماد ...

اره دلم برا بچه میسوزه چون خودمم بدون مادر بززگ شدم همش فکر میکنم خودمم بچگی هام 

اره دلم برا بچه میسوزه چون خودمم بدون مادر بززگ شدم همش فکر میکنم خودمم بچگی هام 

حالا هی تو این سایت چپ و راست نسخه طلاق میپیچن بخدا دلم برا بچه داداشت کباب شد 

اخه میدونی شوهرم از اول به من گفت بچه رو فردا این میاره میندازه گردن تو من گفتم نه حالا الان میترسم ...

آدم بعضی اوقات شرایطش فرق میکنه مثل الان خانواده تو که مشکل براشون پیش اومده

همیشه خودم مهم ترم   
حالا هی تو این سایت چپ و راست نسخه طلاق میپیچن بخدا دلم برا بچه داداشت کباب شد 

انقدر نازه بخدا خیلی بامزست طفلی یه موقع ها میشینم براش گریه میکنم که چی میخواد بشه 

انقدر نازه بخدا خیلی بامزست طفلی یه موقع ها میشینم براش گریه میکنم که چی میخواد بشه 

طفلی بچه الان که باید هزارنفر دورشو بگیرن با نازش بازی کنن تنهاست بزرگ شه وضعش چی میخواد بشه😥