2777
2789

اگه پول داشتم اره مهاجرت میکردم🙂😂

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با مهاجرت مخالف نیستم  ولی خوب بعضیا رو میبینم حالا رفتن خارج یا می‌خوان برن بعضیاشون  یه خصلت بدی دارن دایم ایرانو میکوبن بعد جالبیش اینه میرن اونور آب بلاگر میشن و با بالارفتن پیجشون  از همین کاربرای ایرانی  کسب درآمد   می‌کنن خیلی بدم میاد وبذتر ازاونا کسایی هستن که اگه بلاگرا یه چیز واقعی از کشور ایکس یا ایگرگ بگه یه عده همیشه در صحنه بهش حمله میکنن و بازم ایرانو مسخره میکنن