2821
2789
عنوان

چرا من زشتم

297 بازدید | 29 پست

تا حالا یه چند نفری گفتن زشتم حالا بعضی هام گفتن خوشگلم اما از اون طرف بایه پسری می خواستم آشنا بشم عکسمو دادم اوکی حرف زدیم بعدش که ویس و ویدیو مسیج دادم سرد شد چت رو دوطرفه پاک کرد تو اینستا پیام دادم بهش گفتم خوشت نیومد میگفتی چرا چت رو پاک کردی اونم گفت نه خوشم اومد حالم تو خودم نیستو این حرفا امروزم تو بات ناشناس باز بایکی حرف زدم عکسمو که دادم گف ماشالاه بعد قطع کرد چت رو آخه من چی کار کنم نقطه ضعفم اینه که طرد بشم الان داغونم یک هفته😭😭😭

خیاط و طراحی لباس هستم😌

مطمئن باش که هیچکی زشت نیست همه ما نقاشی خدائیم و هرکس که میگه زشته بدون خودش زشته که داره از نقاشی ...

از این حرف ها خیلی شنیدم اما واقعاً زشتم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا اینقد دخترای فیک و عملی و با یه مشت فی لتر دیدن هرکسی عکس بده برخوردشون همینه

واقعاً پس چرا دوستای من درخواست زیاد دارن بااینکه عملی نیستن

خیاط و طراحی لباس هستم😌

بازم بشنو ولی نباید بگی اینوبعدشم مگه فقط زیبایی تو ظاهر خلاصه میشه؟ خیلیا هستن ظاهر خوبی ندارن ولی ...

الان همه اول ظاهر رو می بینن متاسفانه 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

الان همه اول ظاهر رو می بینن متاسفانه

خب دیگه اینکه الان همه عقلشون توی چشماشون هست که مشکل تو نیست دختر 

مشکل از فهم اوناست

بعدشم نه قلب تو زباله دونی هست نه باغ وحش پس هر زباله و هر جونوری رو وارد قلبت نکن❤️‍🩹

همون درخواستا روزی جوری کنار میزارنشون که باورت نمیشه

شاید اینطور که شما میگی باشه ولی واقعا من الان دارم دق می کنم مامانم انقد گفته بود خیلی خوشگلی منم توهم برداشت اما الان میبینم دروغ می گفت

خیاط و طراحی لباس هستم😌

خب دیگه اینکه الان همه عقلشون توی چشماشون هست که مشکل تو نیست دختر مشکل از فهم اوناستبعدشم نه قلب تو ...

ممنونم که بهم امید میدین

خیاط و طراحی لباس هستم😌