2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیزش عالیه عالی جز اینکه سرد مزاجه آین خیلی اذیتم میکنهگاهی دوست داشتم یه ایراد بزرگ دیگه می‌داش ...

اینکه قابل درمانه بهش گرمی بده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چی مثلا؟خوب تایم‌کاریش زیاده معمولا فقط چند ساعت خونس

خیلی چیزای گرم هست 

حتی خوردن ویتامینم خودش کمک میکنه 

هروز صبح خرما بخوره ارده شیره میل کنید 

عسل با سیاهدونه خیلی گرمه 

مغزیجات بخورید 

بعد این چیزا حتی اگه به یه متخصصم بگید دارو داره .. با دکترم میتونید مشورت کنید .‌. ورزشم تو میل جنسی کمک کننده هست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مرسی فدات شمامتحان میکنم

سلامت باشی عزیزمم