2777
2789
عنوان

صدای ملچ ملوچ🙉😫

236 بازدید | 17 پست

خیلی حساسم به این صدا. 

بچه جاریم بدجور موقع خوردن صدامیده.

منم به دخترم گفتم یه بار خونشون هستیم ملچ ملوچ کن تا من جلوی اونا بهت تذکر بدم و اونا هم متوجه بشن و به پسر خودشون یاد بدن دهنشو صدا نده موقع غذا. 

خلاصه رفتیم خونشون دخترم هم موقع غذا یکم سعی کرد صدا در بیاره چون عادتش دادم با دهن بسته غذا بخوره طفلکی یکم سختش بود اذیت شد😅😅 خلاصه من آروم و زمزمه وار گفتم یواش بخور مامانی، صدا نده. اونم درست غذا خورد. 

جاریم بعد غذا برگشت گفت ولش کن ماندانا جون بچس دیگه. سبحان هم خیلی صدا میده دهنشو موقع غذا ولی من چیزی بهش نمیگم تا یه وقت ناراحت نشه. 

گفتم خب ما باید عیب های بچها رو بهشون بگیم اگه ما که مادرشان هستیم نگیم، فردا بسفردا یه غریبه میگه بدتر ناراحت میشن. 

جاری جون هم لب و لوچه اش رو آویزون کرد و بلند شد رفت. 

تو مهمونی های بعدی هم بازم پسرش اون صدای چندش رو موقع غذا خوردن در آورد انگار که بهش گفتن عمداً ملچ ملوچ کنه😐😐 میاد دقیقاً هم کنار من میشینه صدا میده مامانش هم یواشکی منو نگاه می‌کنه انگار منتظره واکنش نشون بدم تا باهام درگیر بشن و به قولی بریزن رو سرم😓 چیکار کنم!؟  هیچ راهی به ذهنم نمی‌رسه 

ایندفعه سر سفره نشست کنارت شما بلند شو و جاتو عوض کن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها کاری که میتونی بکنی بی توجهیه چون الان هرچی بگی میریزن سرت

من از صدای خرو پف متنفرم نمیدونم حکمتش چیه هم دوتا بچم هم شوهرم خرو پف میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا اذیتم دختر بزرگمو ک جدا کردم اتاق خودش بخوابه کوچکیه هنوز پیشم میخوابه ولی خب همیشه خروپف نمیکنن فقط وقتی مریضن شوهرمم بعضی وقتا خرو پف میکنه درکل رو مخه من گاهی گریم میگیره اعصابم خورد میشه درکت میکنم که چقد بدت میاد😢😢

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

با یک مادر احمق طرفی نه اون بچه بینوا 

کاری هم نمیشه کرد جز تحمل چون گفتی ها گفتی شنیدنی ها هم شنیدنی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
با همچین ادم بیشعوری چحوری رفت و امد می کنی

تو خانواده شوهرم کسی نیست که رفت و آمد نداشته باشه با بقیه. منم میترسم چند بار مهمونی هاشونو نروم حرف در بیارن بگن خودشو از ما بالاتر می‌دونه براش کسر شأن داره بیاد خونه ما