2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی کادو نگرفتم و کادو هم ندادم ناراحتم نیستم کیک درست کردم با همسرم خوردیم و بهم تبریک گفتیم

همین که کیک درست کردی و تبریک هم گفتی خوبههه شوهر من هرسال کادو می‌گرفت امروز از سرکار اومدنی بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت پیاده ام دارم میام با خودم گفتم آخ جان حتما رفته برام کادو بگیره پیادست🤭😂زنگ و زد رفتم درو باز کردم با یه مهتابی بزرگ اومد خونه همچی لبام آویزون شد که😂😂وایسادم دیدم نه بغل کرد نه تبریک گفت گفتم آقا فک کردم الان با گل میایی نه تبریکی نه کادویی گفت چرا مگه چه مناسبتیه🤣🤣اصن نمیدونست ولنه آخرشم گفت ول‌کن بابا ولن برای دوست دختر دوست پسراست 

همین که کیک درست کردی و تبریک هم گفتی خوبههه شوهر من هرسال کادو می‌گرفت امروز از سرکار اومدنی بهش زن ...

اتفاقا امروز خواهرم داشت می‌گفت برنامتون برای ولنتاین چیه گفتم عزیزم ولنتاین برای دوست دختر دوست پسراست من و همسرم چند ساله ازدواج کردیم امسالم خیلی دغدغه و ذهن شلوغی داریم دیگه به ولنتاین نمی‌رسیم، عیبی نداره عزیزم خودت رو ناراحت نکن همین که در کنار هم هستین و همو دوست دارید خوبه و خداروشکر.

البته من و همسرم هیچوقت کادوی سورپرایزی برای هم نمی‌خریم و همیشه با هم میریم کادو می‌خریم ایشالا چند روز دیگه یه کم ذهنمون آزاد بشه میریم و برای هم کادو می‌خریم.

اتفاقا امروز خواهرم داشت می‌گفت برنامتون برای ولنتاین چیه گفتم عزیزم ولنتاین برای دوست دختر دوست پسر ...

برای من خیلی مهمهههه خیلی زیاد🥺🥺حس میکنم با این‌کارا بهم اهمیت نمیده

برای من خیلی مهمهههه خیلی زیاد🥺🥺حس میکنم با این‌کارا بهم اهمیت نمیده

با همسرت صحبت کن و بگو برات مهم بوده و توقع داری از این به بعد مناسبتها رو فراموش نکنه... خودت برای همسرت کادو خریدی؟؟