2777
2789
عنوان

جدایی وپیام فرستادن از طرف شوهر

283 بازدید | 7 پست

سلام من نزدیک دوسال هست خونه پدرم اومدم وهنوز برای طلاق اقدام نشده .هیچ جوره راضی نیستند مهریه بدند وهمه خانواده شوهر میگند بشین تا موهات مثله دندونات بشه . من وقتی اومدم شوهر کثافتم را مسدود کردم ازهمه جا ولی روبیکا نه چون اوایل اصلا نمیومد روبیکا ولی چندماه یکبار میاد یک چیز می‌فرسته ومن اهمیت نمیدم وپاک میکنم ودوباره تکرار میکنه 

به خودم میگم چطور من با یک خُل وچل زندگی میکردم وکاش زودتر به این قضیه را میفهمیدم اصلا ازدواج باهاش نمیکردم 

ببیند تمکین مالی داره که مهریه نمیده

داره فروشگاه مواد غذایی از خودشون دارندوداخل فروشگاه کار میکنه  حتی دودانگ سند به نامش بود ولی با قولنامه صوری وبا قسم دست گذاشتن روی قرآن به نفع برادرش کرد وگفت قبل از مهریه زنم فروختم به برادرم با قسم قرآن . ولی یه زمین قولنامه ای وسهم الارث پدریش توقیف کردم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره فروشگاه مواد غذایی از خودشون دارندوداخل فروشگاه کار میکنه حتی دودانگ سند به نامش بود ولی با قو ...

والا چی بگم ببیند از راه قانونی امکان داره مهریه تون بگیرد ولی انصاف وجدان کجاست

والا چی بگم ببیند از راه قانونی امکان داره مهریه تون بگیرد ولی انصاف وجدان کجاست

حتی سه دانگ خونه پشت قباله ام هست وگفتم‌ تا آخر می ایستم تا خونه ای که برای قباله ام دادند ازشون میگیرم