2777
2789

نمیدونم منم شنیدم از چندتا جا حتی دکتری که رفته بودم پیشش هم گفت این دیسک عمل میخواد الان که نمیشه عمل کنی پس برو بعد سه ماه بعد خطم بارداریت بیا ام ار ای بده شاید رفته باشه جا، نیاز به عمل نباشه 

نمیدونم منم شنیدم از چندتا جا حتی دکتری که رفته بودم پیشش هم گفت این دیسک عمل میخواد الان که نمیشه ع ...

دیسک شما هم بیرون زده بود؟ یا پارگی؟؟

چرا گفت عمل میخاد ولی الان نمیشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دکتر رفتم گفتن عمل نداره، نکنه منظورشون این بود ک بعدا باید عمل کنی ک بدتر شد؟؟

نه اگه رعایت کنی چرا بدتر بشه؟!! سنت هم زیاد نباشه امکان داره بهتر بشه من سه تا از دیسک هام بیرون زده دوتاش خفیفه که پنج سال پیش متوجهش شدم اصلا اهمیت نداشته هیچ وقت چون رعایت کردم بدتر هم نشدش عمل کردنی هم نیست،دیسک شدید سوممو دوساله گرفتم بخاطر تصادفی که داشتم اینطوری آسیب دیده اینو باید عمل کنم فقط

نه اگه رعایت کنی چرا بدتر بشه؟!! سنت هم زیاد نباشه امکان داره بهتر بشه من سه تا از دیسک هام بیرون زد ...

30سالمه.

هر روز ورزاشایی ک دکتردوم داد رو انجام میدم و ی شب در میون کیسه اب گرم میذارم و پیاده روی و ماساژ و ...

کلا میخام اگه بشه خوب بشه با این کارا نه اینکه حتی بدتر شه.

شنیدم بیرون زدگی ممکن کمتر شه یا حتی برگرده سرجاش 

اون بیرون زدگیا هیچ محدودیتی ایجاد نکردن؟؟ من درد ملایم رو همیشه دارم و وقتی بیشتر از یک شاعت سرپا باشم مسخام خم شم درد زیاد دارم

30سالمه.هر روز ورزاشایی ک دکتردوم داد رو انجام میدم و ی شب در میون کیسه اب گرم میذارم و پیاده روی و ...

اون دوتا بیرون زدگی خفیف که نیاز نبود به عمل محدودیتی نداشتن برام شاید تا الان هم رفته باشند داخل  چون چیزی حس نمیکنم،ولی اون شدیده که نیاز به عمل داره دمار از روزگار در اورده مخصوصا از وقتی باردار شدم زده به سیاتیکم،اگه خفیفه با روش های درمانی درمانش کن ،عمل اینطور که شنیدم خیلی سنگینه و دو ماه دوره نقاحتشه ،فکر نکنم به صرفه برای دیسک سبک این عملو انجام داد

اون دوتا بیرون زدگی خفیف که نیاز نبود به عمل محدودیتی نداشتن برام شاید تا الان هم رفته باشند داخل چ ...

اون بیرون زدگی شدید از کی پیش اومد براتون؟ و از وقتی متوجه شدین کار درمانی هم کردین ؟ 

من دیسکم خفیف ولی نمیدونم چرا اینهمه تاثیر گذاشته 

اون بیرون زدگی شدید از کی پیش اومد براتون؟ و از وقتی متوجه شدین کار درمانی هم کردین ؟ من دیسکم خفیف ...

از همون بعد تصادف متوجهش شدم چون تقریبا فلجم کرده بود حتی نمی‌تونستم راحت سرمو بزارم رو بالشت ،نه کار درمانی نکردم حالم بد بود یه مدت استراحت کردم بعد که کم کم بهتر شد منم به دردش عادت کردم بیخیالش شدم ،البته فقط چند جلسه فیزیو تراپی رفتم 

از همون بعد تصادف متوجهش شدم چون تقریبا فلجم کرده بود حتی نمی‌تونستم راحت سرمو بزارم رو بالشت ،نه کا ...

اها اما میگن تا جایی که بشه عمل نکنین بهتر

من دکتر اولی گفت دیسکت بزرگ و تا وقتی سرپاتی عمل نمیخای و بهتر نمیشه و همینه ک هست

ولی دکتر دومی گفت دیسکت خفیف و مشکلت از اعصاب

نفهمیدم کدومشون درست گفتن