2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برم سرکار

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)

إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏ اند (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

ازدواج موفق و عالی

معصومه

پردیس

نیلو

زینب

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

ازدواجم جور بشه و خوشبخت بشم همین ماه ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ازدواجم جور بشه و خوشبخت بشم همین ماه ب امید خدا

اسمم زینب هستش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅