2777
2789
عنوان

از کجا بدونم نژادم چیه

130 بازدید | 15 پست

از کجا بدونم؟؟؟ من فقط تو خانواده پدر بزرگم ژن چشم رنگی داریم پسرعمو بابام مثلا و خود پدربزرگم خب جوونیشو که ندیدم ولی یه عکس داشت رنگی شد موهاش بور بود، بعد یه برنامه دیگم بود Gradient بود تصویر خودم و پدربزرگم زدم بریتیش نوشت بنظرتون واقعیه؟ چون خیلی کنجکاو شدم بدونم میدونم مهم نیست  نژاد!  ولی با این وضعیت پیش اومده تو کشور دلار و.... کورسوی امیدیه بدونی ایرانی نیستی!😂🤣 شوخی میکنم، بنظرتون چی درسته ؟ حدسم درسته که ممکنه مقداری انگلیسی باشم؟ یا توهمه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش ژنتیک هر چند خیلی افراد دیگه وجود دارن از خیلی کشور ها که ژن چشم رنگی رو دارن صرفا انگلیس نیس ...

خب ما اکثر فامیل مادریم و مادر بزرگم چشم ابرو مشکی و تا حدودی ایرانی هستیم و میدونم که انگلیسم حمله کرده به فارس حس کردم چون چهره پدربزرگم شبیه ایرانیا نبود!

خب ما اکثر فامیل مادریم و مادر بزرگم چشم ابرو مشکی و تا حدودی ایرانی هستیم و میدونم که انگلیسم حمله ...

اگه تورک و کورد و شمالی بودین طبیعی بود چش رنگی و بور 

اگه ساکن فارسین مطمئنا رگ خارجی دارین

من بزرگترین حس خوبی که دارم ایرانی بودنه عاشق ایرانم بهش افتخار میکنن حکومت امروز نا کارامد باشه  دلیل بر بد بودن ایران نیست ایران از اسب بی افته که نمی افته و حتی توی ضعیف ترین حالتش  همیشه حد اقل اقای منطقه بوده باز هم از اصل نمی افته و اصالت چیزی نیست که کشورهای دیگه بتونن با پول و قدرت بخرن

اگه تورک و کورد و شمالی بودین طبیعی بود چش رنگی و بور اگه ساکن فارسین مطمئنا رگ خارجی دارین

من شهری که پدر بزرگم مال اونجاست ترک داره ولی خودش ترک نیست ترک قشقایی داره ولی خب همه جا ترک هست! 

من شهری که پدر بزرگم مال اونجاست ترک داره ولی خودش ترک نیست ترک قشقایی داره ولی خب همه جا ترک هست!

من حالا خود پدربزرگم موهاش بور بوده شاید ولی پسر عمو بابام فقط چشماش رنگی بود نمیدونم  دنبال یه بهونم ایرانی نباشم و ضمنا قومیت چیز‌مهمی نیست مطمئنا