2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد🫠

184 بازدید | 22 پست

بچه هاا من ازنظر احساسی دلم بچه میخواد اما منطقی که فکر میکنم چون ادم حساسی ام واقعا میترسم و اینکه احساس میکنم مسئولیتاش خیلی سنگینه مالی هم خب خیلی سخته 

بنظرتون چیکار باید کرد؟(فعلا که میگم چندسال بگذره اما فاصله سنی مون با بچه فکر کنم زیاد شه بخصوص همسرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری سخت نیس الکی ادما برا خودشون سخت میگیرن ببین اون ادمایی ک بچه رو مثل ادم بزرگ باهاش رفتار میکنند و باهاش صمیمی هستن و به بچشون دروغ نمیگن بچه های حرف گوش کن تر و بهتری دارن فقط باید جزئی از خودت بدونیش و برای پیشرفتش همه جوره بهش امید بدی و تلاش کنی 

من‌ به یکی ازنزدیکانم که حرف شمارومیزدهم گفتم قیمتهاکه روزبه روزبالاترمیره وپایین هم‌نمیاد بچه هم که اد م‌میخوادپس زودتر بزاربارداربشی خدایی نکرده اسیردکترنشی که خیلی هم مالی هم روانی اسیب میزنه بهتون

من‌ به یکی ازنزدیکانم که حرف شمارومیزدهم گفتم قیمتهاکه روزبه روزبالاترمیره وپایین هم‌نمیاد بچه هم که ...

اشنا خودمون هی میگفت نه خونه عوض کنیم بعد خونه که عوض نکردن هیچ بچه شون هم نشد دیگه