2789

چه جور سمی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قشنگ اطراف کابینت یه شیار باریک بزن.جایی که کانتر روی کابینت میوفته همون سنگ یا هرچی هستو میگم زیرش یه لبه داره که سخته چون راه نداره اونجا رو حتما بزن.پشت یخچال واجاق رو حتما حتما.زیر کابینتم پودر بپاش.اگر کارتن تو کابینت داری حتما درش بیار

مامان نیستم.سابق.😗😗
ولله یه سم گرفتن مایع هست اسمش را نمی دونم

اگر اونه که باید با مقدار مشخصی آب قاطی بشه وشیری رنگه عالیه.بریز تو بطری شیشیه شور واسپری کن.به گوشه ها.دو هفته بعد باز تکرار.اونا که از تخم در نیومدنم بمیرن.به هرچیز چوب یا ام دی اف داری یه نگاه بنداز

مامان نیستم.سابق.😗😗

اگه مایع هست بریز تو تمام راه آب ها. سینک . راه آب حمام. و دسشویی و تمامش رو با پلاستیک مسدود کن. اصلا هم آب نریز. اگه بتونی جایی بری و یکی دو بار تکرار کنی کاملا ریشه کن میشن. من خونمو که اجاره کرده بودم با همین روش از بین رفت. اگه کف آشپزخونتون قابل آب ریختن هست زیر کابینت ها هم بریزی خیلی خوبه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه مایع هست بریز تو تمام راه آب ها. سینک . راه آب حمام. و دسشویی و تمامش رو با پلاستیک مسدود کن. اص ...

سوسکای کابینت تو آب نمیرن.اون سوسک ریزا رو میگن😗

مامان نیستم.سابق.😗😗

برای رفتن به ی خونه جدید حتما سمپاشی کنید.سمپاشی در تهران از واجبات محسوب میشه .شرکت سمپاشی در تهران زیاده ولی حتما نحوه کارایی هر شرکت فرق میکنه . باید از شرکتی در امر سمپاشی کمک بگیریم که به کارش مطمئن باشیم.من شرکت سمپاشی نگارین تندیس رو بهتون معرفی میکنم که سالها تجربه کاری در زمینه از بین بردن سوسک کابینت و سمپاشی سوسک کابینت داره و میتونید از کارش خیالتون راحت باشه.
مشاوره رایگانم داره 0910186731