2777
2789
عنوان

طبیعیه که من🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
اره میدونست‌‌‌...

خیلی سخته شرایطی که داری

اما ببین از این داستان چی باید یاد می‌گرفتی

وقتی درسی که لازمه رو ازش بگیری،دیگه این قضیه تموم میشه

همیشه همینه

امتحانات برای درس گرفتن ازشون سر راهمن قرار میگیرن

و اینکه خیلی از این موارد که پیش میاد،مثلا پسرداییه بعد از یه مدت مجدد میاد سمت اون فامیل که شما باشی

ولی وقتی نمیاد و اصلا تو جمع هم قرار نمیگیرید، این یعنی این پسر اون دختر رو دوست داره و بهش متعهد و این موضوع خیلی خوبه

شما هم دنبال زندگیت برو

حتما این آدم ،اون کسی نبوده که خدا می‌خواسته بگیر راهت قرارش بده...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو خوندم فدای دلت . به پاش نسوز لطفا

مرسی دورت بگردم❤❤

میدونی...بخدا همسرش یه درصد قیافه و ظاهر منو نداره اما پدرش پولدار تر بود..

الن بین همه دنبال ی شباهت اون میگردم انگار🥲

مرسی از همدریت فداتشم...اون ۲ سال ادعاش میشد ....تو کل فامیل جلوی خونوادم...من نمیدونستم دروغ میگه

تو خیلی قوی هستی به خودت افتخار کن

هرکسی نمیتونه با وجود علاقه با منطق تصمیم بگیره

تو یه فرد توانمندی حتما بیشتر رو خودت کار کن شک نکن که به بهترینا میرسی

مطمئن باش لیاقتتو نداشت منتظر اتفاقات خوب باش 

یه دختر خوب😂😍
خیلی سخته شرایطی که داریاما ببین از این داستان چی باید یاد می‌گرفتیوقتی درسی که لازمه رو ازش بگیری،د ...

عزیزدلم من از وقت نامزدیشون با خودم قرار گذاشتم بهش فکر نکنم چون متعهده...حتی نرفتم مراسماش رو چون میدونستم نگاش میکنم ...حس من ی طرقه نبود اون ۲سال ادعا داش جلوی همه خونوادم کل فامیل خونواده خودش اما مورد پولدار تر دید رفت..خیانت کرد و رفت...من معنی تعهدش ب خانومش رو میفهمم..اون میخواس ب من بفهمونه ک اره ببین تو باختی ولی وقتی دید کلی همسرش رو تحویل گرفتم و خوبم باهاش حرصش گرف..کلا کناره گرفت..ایشالله پایبند بمونه به همسرش اون دختر گناهی نداره

عزیزدلم من از وقت نامزدیشون با خودم قرار گذاشتم بهش فکر نکنم چون متعهده...حتی نرفتم مراسماش رو چون م ...

چقدر خوب درک میکنی

آفرین بهت

ب

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.