2777
2789
عنوان

کیا مجردن

109 بازدید | 12 پست

شما هم وقتی از زندگی خسته میشین به ازدواج فکر میکنین؟ راه حلش چیه واقعاً ؟

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بیکاریم خستم😔💔

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

وقتی اززندگیم خسته میشم به مامانم فک میکنم که با شوهری ک کرد چقد داره سختی کشیده وقتی ب بابام نگاه میکنم دیگ فک ازدواج رو نمیکنم و ب زندگیم ادامه میدم با تلاش بیشتر

ایشالا توهم کار پیدا میکنی

ممنونم ار دعات

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
چرا خسته ای🥲💔

خسته ام 

زندگیم تکراریه دوست دارم یه حرکتی بزنم ولی مردا و پسرای این دوره زمونه قابل اعتماد نیستن 

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.
من از دوران راهنمایی منتظر بودم برام خواستگار بیاد ازدواج کنم ولی نیومد هیچ وقت

اگه ۲۴سالته که دیر نشده برای ازدواج! تازه از ۲۵سالگی کیسای خوب میان هر چند خودم از تو کوچیکترم ولی ناامید و دریغ از یه معشوقه ای چیزی 🥲 

یا ما عجولیم یا انگاری بختمونو بستن

من از بیکاریم خستم😔💔

شغل که زیاده حقوقا کمه متأسفانه 

ولی بعد از یه مدت عادی میشه دوباره دلت ازدواج میخواد🤭